fredag, augusti 29, 2008

Danmarks radio DR

Idag gick jag via xp-Tiny och den nya IE 8 betaversionen in på DR.De har alltid varit framåt på det tekniska området och så är det fortfarande. De lancerar nu en ny version av sina radiostationer (Beta).
Satte igång den över mina stora Philips USB-högtalare och kör DR-Jazz!
Danmark till skillnad mot Sverige kör en jazzradio dygnet runt, heder åt dem.
Men det fantastiska idag var att höra ljudet. Allt hörs från de cd man kör, trummornas vispar rasslar så skönt.
Ja, jag hör ingen skillnad nu mot att spela en cd på den stora stereon och det säger inte lite kan jag lova!!
Om man har en dator så tycker jag att man bör offra en slant på ett par bra högtalare.Att sitta och lyssna med sk skärmhögtalare eller från den bärbara datorn är bara ett hån mot tekniken och musiken.

Vad gäller IE 8 beta 2 så märker jag att Microsoft har gjort ett stort framsteg på många punkter,inte minst snabbheten och säkerheten.De har en funktion som man kan välja där man surfar utan att lämna spår efter sig! Det låter bra måste jag säga. Det är bra att Firefox har satt fart på folket bakom microsoft, utan denna konkurens så hade folk fått dragits med gamla lösningar. Och för Guds skull, bort med Vistaeländet!
De som har tillverkat (ilegalt) XP-tiny har lyckats tusen ggr bättre än Microsoft själv.
Här sitter jag med en XP som är lika snabb o bra som Linux därför att i botten så har de skapat likheter med Linux. Tiny har upp till 9 olika versioner att välja på och jag kör två på min pc jämsides utan problem.Dessutom har jag Ubuntu 8.04 och testversionen Intrepid Ubuntu Beta 4. allt funkar som det ska. Jag kan plocka över filer mellan alla dessa system utan problem.
Jag behöver aldrig vara rädd för några datorkrascher. På min PC finns alltid ett system som funkar!
Det kan man kalla för trygghet!

Xp-guiden skriver:

Internet Explorer 8 beta 2 släppt
Efter att det har gått ett halvår sedan Internet Explorer 8 beta 1 släpptes har Microsoft nu släppt beta 2. Den innehåller många nyheter sedan beta 1 och alla nyheter och skillnaderna mot Internet Explorer 7 (och IE8 beta 1) listas i detalj och visas med bilder på länken nedan. Ännu finns beta 2 inte i någon svensk version men det kommer om ett par veckor. Skarp lansering av Internet Explorer 8 kommer att ske någon gång innan årets slut. Skicka vidare

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate