söndag, augusti 24, 2008

Att se sig om i backspegeln...

När den här bilden togs så hade jag bott ca 10 mån. i Hökarängen Stockholm. Jag hade börjat kunna se bakåt över vad som hade hänt i mitt liv. En sak var jag säker på och det var att det rätt beslut av mig att flytta från Malmö.
Tänkte ett tag "byta" identitet, rakade av mig skägget som jag hade haft sedan jag var tjugo år.
Nej, det kändes inte bra och det är ingen ide' att förvandla sig på detta sätt. Utanpåverket är som det är och veckan efteråt hade jag mitt skägg igen.
Ibland har jag undrat över varför jag blev så less på Malmö men just idag så förstod jag återigen varför. Det var när jag hörde nyheterna och de talade om att det sk "gängkriget" hade blossat upp på natten med en bomb mot ett hus.
Såg sedan i tidningarna hur dessa gangsters hade bombat ett hus med stor förödelse och massor med rädda människor. Slog sedan upp Malmötidningen SDS och där fanns det artikel på artikel över olika slag av våld,rån,hot m.m.. Alltså , som vanligt!
Maffian finns verkligen där nere och jag kan utan att ljuga säga att den till 90 % består av folk som inte har sitt ursprung i vårt land.
När vi flyttade ner 1978 så fanns det redan då vad som kallades bulgarligan,juggeligan osv.
Det var folk som hade illegala spelklubbar och sk svartklubbar med allt vad det betyder av droger och våld. Vår granne från Ungern visade sig vara amfetaminlangaren nr 1 i Malmö.Dessutom var han storrånare också och hade suttit i tio år på Kumla.
En annan granne (Rom) var storhälare och hela nätterna igenom kom och gick det folk med allt från dyra lampkronor till annat. Mycket tröttsamt att ha det så när man bor längst ner i huset.
Tänk bara att gatans namn hette "Hårds väg"! Verkligen ödets ironi. Behöver jag säga att gatan låg i Rosengård.
En annan gång ringde det på dörren och utanför stod två män och visade att de var knarkspanare, de ville låna vår lägenhet för att spana på en annan granne.
Suck ja, sedan dess har Malmö blivit mycket värre. Folk skjuts på öppen gata utan förbarmande.
Maffian avrättar folk i garage, finns f.ö, på film eftersom det fanns övervakningskamera där.
Om Sverige hade försökt att se vad som hände i USA på 20-30 talet och lärt sig något av detta då hade det kanske inte blivit så här i Malmö.
Chicago var också en sådan stad där det fanns ligor av de invandrade ,. Italien skeppade över massor med invånare till ett par av de stora städerna. De blev gangsters på samma sätt som många i Malmö blir pga av arbetslöshet och utanförskap. Sverige får faktiskt skylla sig själv men det trista är att statsmakten genererar extrema rörelser på såna ställen.

Det är ju inte konstigt att tex Sverige-Demokraterna är så starka där nere. Såg i Helsingborg Dagblad att nazistungdomar hade gått till attack mot ett hus där flyktingar bodde tillfälligt. De kastade allt möjligt mot de boende och hotade med att döda dem osv.
Fruktansvärt för folk som kommer från krigszoner ute i världen att behöva uppleva något sådant i vårt land.

Vår invandrarpolitik är ett fiasko. Ingen vågar att göra något heller åt denna misslyckade politik därför alla är så rädda att bli kallade razzar eller främlingsfientliga.
Som politiken nu fungerar så är den i grunden främlingsfientlig. Staten gör skit för de människor som kommer hit.
Sätt folk i arbete på alla sätt istället för att gå med bidrag som enda inkomsten. Skapa arbete!
Det behöver samlas skräp överallt,kluddet på väggarna överallt behöver tas bort, kratta löv,osv.

Tyvärr är jag rädd för att det är försent nu, våldet har kommit för att stanna liksom maffiaverksamheten!

PS Idagens väljarbarometer så får SD över 4 % av rösterna! Vad får de i Malmö?

PS 2 den 26 aug:
Mord, granatattacker och skottlossning¿i Malmö kopplas till kampen om kokainhandel. Forskare ser våldsspiralen som ett allvarligt trendbrott.
– Situationen har gått över styr, säger Daniel Vesterhav på Brottsförebyggande rådet.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate