onsdag, februari 13, 2008

Tito Beltran


Igår såg jag en film med namnet "Försoning",den handlade om en ung flicka som ljög om en händelse.Resultatet blev att en ung mans liv gick i spillror.När tjejen blev gammal kunde hon som först förmå sig att berätta sanning genom en bok som hon gav ut.
En mycket bra och gripande film,tänkvärd på många sätt.
Var kommer då Tito Beltran in i det här? Jo,han blev nu dömd till två års fängelse för en påstådd sexhändelse vilken skulle ha inträffat 1999.Jag skriver "påstådd" eftersom det står ord mot ord!
Endast de två på hotellrummet kan veta vad som hände.Ingen annan!
Nu säger tingsrätten att de vet och litar på flickans berättelse.En berättelse som div. kändisar har backat upp eftersom de hade träffat flickan strax efter"!våldtäkten"!
Att anmäla Tito efter så många år kan te sig besynnerligt,varför gick man inte till polisen på en gång med ev. bevis?
Jag anser att svensk rättvisa ska återföras till det som gällde förr i tiden d.v.s. man måste ha bevis mot den åtalade för att kunna döma någon till fängelse.

Det har tyvärr varit för många domar mot män där det har visat sig i efterhand att de har varit oskyldiga,är det här ytterligare en sådan dom?

16 kommentarer:

Anonym sa...

At man inte orkar när man är 18 år är inte konstigt. Man vet heller inte då hur detta trauma kommer att påverka en år efter år.Till sist måste du få upprättelse för att kunna lämna det bakom dig. Svårare än så är det inte.
Strongt av tjejen !
Vad som finns för övrigt i denna storry har vi ingen
aning om.
En bråkdel av alla våldtäkter anmäls, kanhända kommer denna dom att väcka andra ärenden.Borde finnas en hel del oroliga våldtäktsmän/kvinnor där
ute./ mvh

Anonym sa...

Var inte orolig , en oerhört liten del av alla våldtäkter anmäls.
I de flesta fall vet offren att om man inte kan bevisa så har man inte blivit våldtagen. Så är samhällets syn på saken och tydligen även din!

hogrelius sa...

Du anonym har med andra ord ingen tanke på att det inte fanns något hållbart bevis mot honom! Tänk bara tanken att en granne till dig efter 5 år påstår saker till polisenom dig sen döms du till fängelse i 2 år!Han kan ju påstå vad som helst!Släktingar vilkas mor har haft hemtjänst kan påstå att vb har stulit 10.000 ,ord mot ord men rätten dömer till skadestånd och fängelse,nej så kan det inte få vara i ett land.Land ska med lagar byggas....

Anonym sa...

Är du fem år eller ?

Anonym sa...

Heja Hogrelius!

Det svenska folket har tydligen ett kort minne - det var inte så länge sedan som Uppdrag granskning satte 2 oskyldiga skånska män på fri fot efter att de utsatts för samma typ av häxjakt initierad av fethyade sydsvenska och ratade feminister. Vi behöver ju bara titta på åklagarens kroppshydda för att förstå vad det egentligen handlar om - de tjocka och feta sydsvenska feministerna är ute på krigsstigen igen uppbackad av den tidigare justitieministern som häromåret blev förlänad titeln "Årets Homo" av de sexuella avarternas riksförbund. Det är synd om Tito!

Anonym sa...

Ännu en kommentar:

Det är intressant också att videoupptagningen med den lilla flickan var återigen av så dålig kvalitet att ingen hörde vad hon hade att säga. Eller var det så att hon inte hade någonting att komma med och man medvetet skyllde på ett tekniskt fel så att man ändå kunde fortsätta med att försätta Titos person i tvivel trots att denne kunde medelst ett läkarintyg visa att han inte hade herpes, vilket var ett av åklagarens huvudargument. Det hela påminner mer och mer om fallet med de tvenne skåningarna och flickan som pekade ut ett ålderdomshem som strippklubb där samtliga övergrepp hade ägt rum - en synnerligen välbesökt tillställning får man anta för vem vill inte vara med då en åldring börjar strippa. Övergrepp i rättssak som enbart tjänar ett enda syfte - att svartmåla en oskyldig människa! Heja Sverige!

Anonym sa...

Läs och begrunda:

Gisslandramat över på Expressens redaktion - den fethyade gamla käringen till opinionsbildare har fördrivits ut på den sydsvenska högslätten - chefredaktören har befriats efter många år av fångenskap.


http://www.expressen.se/ledare/1.1298472/080913-bodstrom-skadar-rattsvasendet

Anonym sa...

Det vore också intresant att få reda på hur Thomas Bodström skulle reagera om en dam iförd trosor med bar överkropp skulle stå och knacka på dennes ytterdörr halv ett på natten och fråga "Att kan du ge mig litet massage"? Skulle Bodströms, eller gemene mans, handlingar enbart inskränka sig till att ge massage eller rent av övergå till någonting annat? Är det månntro vanligt att en förfrågan om att få sexuella tjänster utförda oftast uttrycks på ett förfinat sätt - hur förhåller det sig egentligen månntro? Kanske kan Bodström svara eller skall vi övergå till kutymen i Los Angeles där män rekommenderas att få ett medgivande till pappers av dylika slynor för att gallra bort alla guldgrävare i processen - hur långt skall ofoget få sprida sig frågar man? Det är också lätt att föreställa sig vad som gick snett med Tito som massör - ett vittne öppnade nämligen dörren till rummet. Och vad tänkte då barnflickan där hon låg helt frivillig på mage med sina armar hängande och med sin anusöppning som en syl i vädret och med Tito stående invid. Jo - "OJ SÅ OLUSTIGT". Nu kommer både MAMMA, PAPPA och HELA TJOCKA SLÄKTEN, och förstås min arbetsgivare att få reda på vilken pilsk liten slampa jag egentligen är och vad mitt fuktiga underliv ställer till med mitt i natten. Och den spott och spe som jag kommer att utsättas för av kvinnogemenskapen som alla tiders slampa som t.o.m. springer omkring mitt i natten och särar på benen åt betydligt äldre tenorer. En sådan dilemma jag försatt mig - och allt för mitt fuktiga underlivs skull. Och jag som istället vill få kärlek, ömhet och kanske lite pengar för mitt äventyr istället för spott och spe. Hur göra - jo, jag låter Tito ta smällen - jag beskyller honom och så får jag kanske halva regeringen mobiliserad vid min sida. Så fiffigt egentligen. Vad kan inte en liten utstuderad, empatilös slampa ta sig till som ännu inte lärt sig "Att den som leken går skall leken också tåla"? Att sedan Tito Beltran formligen skall avrättas i offentligheten bekommer en dylik hänsynslös varelse föga - det är ju trots allt lagligt att beskylla män i tid och otid för alla kvinnor är som bekant goda. Så var också den skånska kvinna som för ett antal år sedan lade sig i en snödriva och beskyllde två män för att ha förgripit sig på henne. Motivet var ju att hon skulle hämnas på sin väninna som hade den ena av männen som pojkvän, men straffet blev ju ringa för en dylik förseelse - hon är trots allt kvinna. Principen "tand för tand", "öga för öga" gäller som bekant inte för hälften av vår befolkning - allting är gratis bara man gömmer sig bakom sin kvinnogestalt och lär sig utnyttja den till fullo.

Anonym sa...

Vad borde då Thomas Bodström göra som tydligen aldrig öppnat Livets Bok och tagit del av de oskrivna regler till symbolspråk som gäller på gatan och som i generationer legat till grund för mänskligt beteende i vår vardag och som han nu öppet vill VÅLDFÖRA sig på? En fällande dom i Tito målet kommer nämligen att öppna dörren för alla kvinnor som halv ett på natten uppsöker en manlig vän, och då ivrigt knackande på ytterdörren iförd endast trosor med önskan om massage, att 9 år senare ångra sitt eget handlande och utkräva hämnd för sitt EGET fuktiga underlivs skull med att då starta en rättsprocess mot en oskyldig man och försöka få honom inspärrad som en tvillingbror till odjuret Anders Eklund. D.v.s. Thomas Bodström står i beråd att under ledning av några företrädare för de sexuella avarterna och övriga sellulitsprängda satpackor att göra en Anders Eklund kopia av varje skandinavisk man - deras dröm om att avsexualisera hela samhället skall fullbordas. När månntro vore det dags att fördriva en dylik Årets Bög till Otuktens Försvarare ut ur rikets gränser som aktivt tidigare förespråkat att göra sexuella handlingar mellan samma kön rumsrena - handlingar som en sund vanlig människa känner lika mycket avsky för som sexuella handlingar gentemot minderåriga - är det kanske därför som homosexuella handlingar för hundra år sedan bestraffades lika hårt som sexuella handlingar mot minderåriga? Vad vore då en lösning på problemet? Jo att starta med att fördriva dessa sellulitsprängda odjur till fethyade skånska feminister ut i Gobi öknen i Thomas Bodströms sällskap, som man gör på den Afrikanska kontinenten, om dessutom någon sellulitsprängd självutnämnd "Specialist inom Häxkonsten", alltså Monica Dahlström - Lannes, ringer upp Robert Wells och plötsligt bytt roll till "självutnämnd åklagare" och meddelar denne att "vi skall sätta dit Tito"? För vad då - för att han uppträdde som en samarit och släppte in en liten slyna som i småtrosor står vid hans dörr halv ett på natten ivrigt bönande om massage? Det roliga är förstås också att denna "Polisman", alltså sanningens representant, öppet ljuger under hovrättsförhandlingen och blånekar Robert Wells vittnesmål om uppsåtet med "att sätta dit Tito". Vad gör sig då en dylik HÄXA sig skyldig till - jo till Grov Mened - och då skall man nog inte vara polis längre - man skall gå och sitta i fängelse. Samma sak gäller för den skenheliga frikyrkopredikanten Carola Häggqvist som för en tid sedan öppet deklarerade i Aftonbladet att "Vi skall knäcka Tito" - och då givetvis som företrädare för Livets Ord och Godheten. Ut i Gobi öknen med dylika satpackor! Om man hade varit försvarsadvokat för Tito Beltran så hade det nog inte dröjt länge innan den åtalade och målsägande hade bytt plats och Barnflickan hade befunnit sig åtalad och då hade brottsrubriceringen givetvis varit "Grov ofredande av Tito Beltrans person" med en straffyrkan om ovillkorligt fängelse i 5 år.

Anonym sa...

Egentligen så borde man låta Thomas Bodström ringa upp 1000 män och då gärna i Norrbotten eller Västerbotten och låta honom göra en enkät med följande innehåll: "Om en kvinna kommer iförd endast trosor med bar överkropp halv ett på natten och knackar på din ytterdörr och ber om massage - vad vill hon då egentligen? Jag, Thomas Bodström, är nämligen lite osäker i sådana här frågor". Svaret som Thomas Bodström säkert skulle få med 99.5 % sannolikhet är: "Jo, hon vill att du skall ta henne." Och sedan till följdfrågan: "Vad tycker du att borde hända med en person som 9 år senare försöker spärra in dig som en tvillingbror till odjuret Anders Eklund för att ha förgripit sig på henne". Svaret som ges i det fallet är högst antagligen "Skjut bort det SAATANE med ett hagelgevär".
I förbifarten undrar man givetvis vem som skall bli Årets Lucia i Sverige? Vem skall bära Luciakronan? Kanske professorn Eva Lundberg vid det ärevördiga Universitet i Uppsala - hon som fortfarande försöker leta rätt på de ca. 100 spädbarn som årligen försvinner spårlöst i Sverige och som offras i Patriarkatets, alltså den översta manliga maktelitens, dolda bakrum under satanistiska former. Vi får bara hoppas att Lucia kronan inte hamnar på sned då den skall placeras på hennes burriga hårfrisyr - det finns risk för det. Som Tärna i följet kommer vi förstås att få se ragatan Britta Svensson från Expressen medan Thomas Bodström får se sig som Stjärngosse då följet tågar fram som spridare av Ljus och Godhet i vintermörkret till tonerna av Carola Häggqvists falsksång.

Anonym sa...

Å andra sidan var utgången på fallet inte så oväntad - straffrätten har ju ersatts av ett helt nytt begrepp - FeministRätt. Ej heller hjälptes Beltran av det faktum att han hade valt en stjärnadvokat vars försvarslinje gick ut på att under slutpläderingen öppet tillstå "Att min klient är ett odjur" medan han samtidigt satt och prisade motpartens advokat, alltså Årets Bög, som alla tiders jurist, d.v.s. att trampa nedåt och slicka uppåt tycks vara gällande kutym. Kanske Beltran hade varit bättre förtjänt av att ha valt en jurist vars karaktär hade varit närmare förknippad med någon av rollfigurerna i det finländska nationaleposet "Sju Bröder" skriven av Aleksis Kivi, än som nu var fallet då istället "Sju Advokater" anlitades.

Anonym sa...

Jag tycker att hela upplägget med hela Beltran affären och övriga analoga händelser är jättefiffig. Varför inte placera ut en lockfågel som sitter och lockar på en oskyldig karl - låt fast lockfågeln försöka få dragkedjan öppnad. Om karln vägrar att utföra dylika handlingar så skall det åtminstone inte hindra en del individer från att gå och äta ut karln ifråga från arbetsplatser eller sabotera övriga studietillfällen i livet - sexuell sadism skall löna sig i vårt samhälle. Det skall vara gratis för det är roligt! Så tycker jag åtminstone och jag har alltid betett mig som en riktig Finntuppe, som aldrig brytt mig om att respektera sanning eller rättvisa, utan alltid tagit till kniven som en äkta Finntuppe gör för att få sin vilja igenom!

Anonym sa...

Hej på dej Bent!

Det är jag – Bagatelln från Eskilstuna! Jag är lite vrickad jag också och tycker om dylika ”slag under bältet” upplägg – vi sysslar ju med sådant som endast det lägsta av det lägsta skulle syssla med! Hur har du nu förresten med vidundret ditt – jag förstod att du satte på henne till först för att ge henne vidare som vandringspris till kusin din – ni delar ju på kvinnor inom släkten er – en ganska ovanlig företeelse t.o.m. inom apsläktet. Hur blir det vid julbordet ikväll då släkten träffas – avslutas aftonen med en dubbelmacka under julgranen då ni bägge använde er av samma mushål? Du avlade ju sedan fram Victorn din med Vidundrets tandlösa väninna – hur lyckades du med det? Ingen normal j-vel skulle ju uppnå erforderlig styvhet utan att ha en papperspåse neddragen över huvudet? Faktiskt fenomenalt – jag beundrar dig! Och tänk att alltid den sista kaffesumpen i kvinnoväg (läs ”Tiopoängare”) skall dras till dig som flugor dras till färsk koskit! Heja Bent och din kusin Släpvagnen! När skall ni ut i skidspåret förresten frisksportare som ni är! Skall ni ta kuratorn och klubbhövdingen Anders med som också satt på ert Vidunder till Provbänk?

Anonym sa...

Det är intressant att återigen så har en liten slyna varit ute i ogjort väder – läs http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2412617.svd - och straffet höll ju samma klass som det för mord – d.v.s. sju år ovillkorligt. Skall det månne vara gratis för små utstuderade hämndlystna jäntor att syssla med en dylik hobby eller borde hon gå och sitta 7 år för att återbetala den skuld som hon har till den oskyldiga mannen? Eller skall det vara gratis för alla hämndlystna slynor när de känner det på sig – ibland lyckas de som i Beltran fallet och i en del fall så blir de fast. Eller skall Årets Bög ytterligare skärpa lagstiftningen till dessa Sjuryggars fördel? Nej, samma straff som om de själv hade utfört en dylik handling så att ofoget snabbt skulle ta ett slut.

Anonym sa...

Det verkar väl nu som om även folket inom rättssystemet börjar inse att även de själva kan bli en måltavla för det system som de själva drivit igenom och därför luckrar man nu upp genom de båda friande HD domarna den 3 juli 2009.

I dessa båda kräver man nu att det skall finnas starkare bevisning och inte bara ord mot ord, där alltid kvinnans ord väger tyngre.

Jag själv vet ett fall ifrån Alingsås för många år sedan, där barn falskanklagade en man för sexövergrepp. Det fanns ingenting som styrkte ett brott, utan tvärtom hade mannen bevisligen överrumplats av barnens list och ett av barnen hade tagit på mannens kön. Många år senare kom ärendet till polisen genom ett målägandebiträde som hade en nära relation till familjen. Utredningen skedde av en polisman som bevisligen var drogpåverkad och som dessutom hade ett förhållande med detta målsägandebiträde. I rätten satt dessutom målsägandebiträdets bäste väninna och domaren var nära bekant och periodvis även granne. Mannen dömdes emot sitt nekande, och direkt när den domen kom anklagades mannen på nytt för övergrepp på ett annat barn i samhället som var vän med barnen i första målet. Därpå utredde samme polisman ärendet och trots att alla andra externa utredare pekade på stora fel i målet och mannens oskuld så dömdes mannen på nytt emot sitt nekande och detta trots att det under förhandlingen framkom att mannen inte ens hade varit på platsen under tiden för brottsanklagelserna. Efter 8 år har nu en person erkänt att denne bar skulden i det målet eftersom han som minderårig hade sexuellt umgänge med målsägande vid just denna tidpunkt. Har någonting tagits upp och rättats till i dessa mål: Svar nej och detta trots att RÅ själv uttalade redan när målet var uppe i HD att jäv förelåg, men det var inte tillräckligt. Anmärkningsvärt är att det var samma riksåklagare som i FALLET ULF med de båda ifrån skåne.

Jag hoppas att denne mannen till slut får sin upprättelse och ett fett skadestånd. Jag själv har följt målet i bakgrunden ifrån början och kan utan ansträngning säga att detta målet är i klass med fallet ULF om inte värre, eftersom här fanns flera skilda tillfällen att dra i handbromsen.

Jag undrar hur många fler i Alingsås som har blivit offer för polismannen och dennes älskarinna samt de andra i rätten jäviga personerna.


Om du själv har blivit drabbad eller någon är intresserad av att ta del av målet, så kontakta gärna mig.

lasseliten@sverige.nu

Taliban(en) sa...

På ett sätt börjar man förstå 1700-talet och de häxprocesser som då förekom - kanske de inte var helt obefogade då man ser samma mönster upprepa sig 300 år senare hos radikalfeministerna, som dessutom får bidrag från staten för att bedriva sitt enögda manshat under täckmanteln "genusforskning".

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate