tisdag, februari 26, 2008

Linda Skugge har mognat!

Ni kan dricka hur mycket tequila och vin som helst på en kväll och trots det så orkar ni med era tentor eller jobb dagen efter och till råga på allt, nattens party syns det inte ett spår av i era babyfaces.
Ni är singlar och raggar och hånglar med olika killar och tjejer och ni lägger ut bilder på hela baletten på era bloggar.
Det är klart att ni tycker att det är kul. Internet är ju rena lekstugan och för stunden är det mesta superroligt och helt uppslukande.
Jag har också en blogg, i tidernas begynnelse var den Sveriges största. Jag tänkte att jag som bloggmormor skulle kunna ge er lite vett och etikett om hur man beter sig ute på Internet.

En av tjejerna som
Expressen träffat har en poppis blogg på Nightlife där hon säger att ju mer privat man är desto fler läsare får man.
Så klart! Det kan ju en femåring räkna ut.
Ni partyanimals strävar efter att hamna högst på läsartoppen, de mest lästa, mest länkade etc.
Och det är ju bra att ni har fighting spirit och vill ta er fram.

Men – det finns ett jättestort men här. Det finns ingen framtid genom att synas naken, uppsexad, aspackad och utlämnad på partybloggarna.
För det första, ni tjänar inga pengar på det.
Om ni skulle
tjäna en massa pengar på att få era partybloggar välbesökta så är det väl en sak, lite tveksamt kanske att behöva visa tuttar för att få pengar, men ändå, det ger cash.
Men att lämna ut sig själsligt och kroppsligt GRATIS, det är mer än lovligt fel och naivt och väldigt väldigt sorgligt.
Jag har bloggat både personligt och privat men jag skickade feta fakturor för skiten.
Men jag var trots det tvungen att sluta för att jag drömde såna mardrömmar som alla handlade om samma sak: jag kunde inte stänga dörren om mig, utanför gick vilda tigrar omkring. Jag kunde inte skydda mina barn. Naturligtvis mycket ångestladdat.
På min nuvarande blogg på amelia.se skriver jag bara trevliga saker som inte är privata.

Ni som lämnar ut hela
ert liv förstör för er själva och hela er framtid. De gamla fylle/hångel/tutt/plutbilderna kommer att förfölja er i resten av era liv. Ni kommer att ångra er så bittert.
Om ni skulle ta ett djupt andetag i dag och fundera igenom det ni håller på med. Allvarligt talat, känns det bra att alla kan se er asfulla och halvnakna?
Jag skulle aldrig anställa en brud som har lagt ut halvnakna bilder på sig själv på nätet. Det är det nog få som har lust att göra.
Jag skulle inte lita på henne heller och inte ens tycka att hon verkade särskilt cool eller sympatiskt. Vill man ens ha en partybloggare med flest träffar på internet som väninna?
Hoppa av innan det är för sent, brudar! Tänk om ni kunde lägga er enorma energi på nåt som gynnar er istället för tvärtom.

Av Linda Skugge
mail@lindaskugge.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hello ... Blog a pie de Egipto. No sé dónde se encuentra, pero estoy seguro de que el blog escrito con el idioma español, español? Okey .. Tenga un buen día y bienvenida a Egipto

Bienvenida a Egipto

Melody do Deserto
Bye .. tener un día maravilloso

Therese sa...

Mycket bra skrivet...!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate