tisdag, februari 05, 2008

Bögsjukan?

Ca 500 nysmittade hivfall i vårt land förra året och huvuddelen av de smittade är homosexuella män!

Är ni inte riktigt kloka i huvudet är det första jag tänker.Alla vet att man måste använda kondom och skydda sig vid sex där man inte känner sin partner eller där man har en partner vilken man inte kan lita på.
Att manliga homosexuella har återfallit till att fullkomligt skita i alla former av säkerhet förvånar faktiskt inte mig.
Jag har känt många bögar i mitt liv och tyvärr måste jag säga att en hel del av dem har en syn på sex som är både farlig och fruktansvärt lättsinnig.Ja ,vissa är fan ta mig rent äckliga i sin syn på hur man har sex.
Minns hur min arbetskamrat kunde berätta för mig hur han hade varit i Köpenhamn och stuckit kuken i ett hål i ett plank där någon okänd man sög av honom utan kondom! Han hade alltid massor med olika kontakter,snabba kontakter med okända män på toaletter osv.
Dessa män är som fjärilar vilka flyger från blomma till blomma.
Nu kan man leva länge med denna sjuka men med massor med mycket dyra mediciner som vi andra får betala därför att ingen enskild har minsta chans att betala dessa kostnader själv.
Egoism och hänsynslöshet präglar dessa mäns liv,de är ungfär som män vilka tar sin bil när de är arga och trycker gasen i botten och utsätter andra för fara i sin framfart!
Att "komma ut" är väl bra men det är verkligen inte meningen då att man ska få hiv genom sitt nyvunna liv!

PS Unga människor av bägge könen löper naturligtvis samma risk om de lever på samma sätt!

PS2 Känner många homosexuella vilka lever i långa förhållanden och utsätter varken sig själv eller sin partner för dessa otäcka risker!

1 kommentar:

hpy sa...

Det ar konstigt, har okar dessa sjukdomarocksa. Det verkar som om alla trodde att allt kan botas, men sa ar det inte.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate