lördag, februari 09, 2008

Att bli arg och visa det......

JAg är en mycket lugn människa som sällan brusar upp mot andra men idag var det dags att för första gången på mina år i Stockholm att uppleva detta.
Satt i lugn o ro på T-banan hem då det vid en station steg på ett gäng ungdomar och de spred oro från början med en tjej i tonåren som huvudpunkt!Upp o ner och hade något i munnen som hon sprang av o spottade ut under råflabb från killarna.Sen körde de igång med stora snacket om gårdagkvällen och den som inte klarar sk fula ord kan sluta och läsa nu!
Tjejen sa åt killen mitt emot att ta bort sina händer från henne för han hade minsann tagit en tjock tjej i fittan på kvällen och hon hade minsann mensen också.Såg du inte att jag spydde dessutom och att hon tog i det den tjocka bla bla bla!
Sen blev det bara långa haranger med orden ,knulla ,fitta ,spyor osv!
Ömsom svenska och ömsom på kurdiska med ett knackigt språk som tydligen är populärt bland en del av andra generationens invandrare.
När de var inne på tredje varvet könsord och spyor och hade varvat upp sig totalt så rann mitt sinne och jag sa åt dem helt sonika att hålla tyst nu och att de äcklade mig.Sen frågade jag dem efter tjafs från deras sida om de inte hade några föräldrar som uppfostrade dem!
En kille försökte döda mig med blicken,stelt ansikte och fånstirr in i mina ögon och jag är inte den som viker undan då.Den andre satt som på en dålig film och hånflinade hela tiden.Allt medan tjejen tyckte att jag skulle flytta på mig.
Jag satt där från början och har faktiskt ingen anledning att flytta på mig .
Det satt en hel del äldra svenskar omkring men ingen yttrade sig,ingen gav mig stöd mot dessa mycket otrevliga ungdomar.
Har det gått så långt med vänsterns indoktrinering att ingen varken kan,vågar eller kan ta ställning i rädsla för att kallas rasist???
Ska man verkligen stillatigande höra eller se på när ungdomar bär sig illa åt?

Vi har ett problem med en hel del både unga och gamla från andra länder .Vissa har organiserat sig i ligor liknande maffian ,andra bara slåss och är allmänt stökiga.Många av de mord som den senaste tiden har skett i vårt land är utförda av killar från andra länder.Flickor knuffas ut från balkonger med döden som följd,senast i Malmö av Irakiska flyktingar.
Visst är det så att många kommer från länder där det råder våld ända sedan deras barndom och här löser de sina problem på samma sätt.Se bara på hur många som sitter i våra fängelser för närvarande och de kommer ofta ur en sådan miljö.Är det deras barn som stökar omkring i vårt samhälle?
Någonstans i Sveriges politik under alla dessa år så är det något sjukt i hur man har behandlat folk men så fort man försöker att snacka om detta så utmålas man som djävulen själv och då kan det aldrig bli någon rättvis diskussion om dessa frågor som verkligen berör alla som bor i detta land.
Att ta hit folk vilka aldrig ens fick chansen att få ett hederligt arbete kan bara sluta med andlig missär för dem och deras barn om de inte lyckas att kämpa sig ur sina föräldrars missär.
Tack o lov att det finns de som verkligen vill lämna sitt ghetto men de är fortfarande i ett fåtal tex i Rosengård och andra stora samlingsplatser.
Hur det här skall sluta vet ingen men vi har nu en regering som åtminstone försöker att få någon jävla ordning på denna misslyckade politik!

Otrevligt var det i alla fall att möta dessa ungdomar öga mot öga!Hoppas att jag slipper se dem framöver!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ut med packet, du har alldeles rätt!

hogrelius sa...

Anonym lägger ord i min mun som jag aldrig har sagt! Det är konstigt att så fort man skriver eller säger något där det finns något om invandrare,1 2 eller 3 generationen så kommer det någon stolle och ger en idiotisk kommentar!Det är ofta de som gör att man lägger locket på i denna viktiga fråga som borde diskuteras på ett seriöst sätt.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate