måndag, januari 14, 2008

Gömda flyktingar!


Svenska Dagbladet har en utmärkt artikel idag om svårigheterna för de gömda flyktingarna och myndigheternas rädsla att göra något åt deras elände.
I andra länder brukas något som kallas amnesti, här är det fult att ens tänka i dessa banor.Från höger till vänster i riksdagen så tiger man still när det verkligen skulle behövas några verkliga beslut och inte bara snack!
Ge nu amnesti till alla de gömda papperslösa flyktingarna.KAn man ta hit 30.000 Irakier utan att blinka så borde man i humanitetens namn en gång för alla befria dessa stackars människor från sin ovärdiga vistelse.De som kommer hit utan pass är ofta de som verkligen behöver hjälp men myndigheterna tror tydligen fortfarande att det är bara att knalla upp till passmyndigheten i de länder de kommer från och få sig ett pass för att sedan fly till Sverige.
Så fort frågan om amnesti kommer upp så hukar alla!

2 kommentarer:

hogrelius sa...

Nästan blind 68-åring avvisas
Dush Brahimi från Kosovo är 68 år är sedan tidigare nästan blind. Hon har också lungemfysem. I Kalmar har hon 5 barn och 9 barnbarn som här kan ta hand henne. I Kosovo bodde hon tidigare i ett tältläger för några år sedan när sonen Remzi kom dit och räddade henne. I Kosovo finns endast en släkting kvar - som dessutom är 87 år.
Trots detta vill nu Migrationsverket avvisa henne. (FL-Net)

Namninsamling för Dush Brahimi på http://www.dush.nu

Anonym sa...

Jag kan bara säga en sak : om det fanns flera såna svenskar som du Högrelius, vore livet mycket enklare för alla i Sverige!!! Tack att det finns såna som du !

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate