måndag, november 19, 2007

Miljöbedragarna

Förenta Nationernas klimatpanel gav sitt svar i helgen till världens folk angående framtiden.Katastrof inom en snar framtid om inget drastiskt genomföres .
Hur många gånger har vi nu inte hört detta eller något liknande?
I nästa andetag så talar man om biobränsle m.m.
Jag påstår att allt sånt är bara att vilja men inte kunna.Blå dunster i ögonen på folk samt att man lägger över ansvaret på den enskilde och sådan politik har aldrig haft någon stor framgång.
Ska man tex på ett effektivt sätt få bort bilar från vägarna samt alla stora godstransporter som nu sker med långtradare så finns bara ett sätt!
Genomför gratis resor för alla på samtliga kollektiva färdmedel i vårt land!
Använd detta som ett exempel och se till att alla Sveriges politiker inom EU pläderar för detta system inom hela EU.
Det löjliga SJ (fd Hela Folkets Järnväg) har nu slagit in på en biljettpolitik där man som kund ska sitta och bedriva auktionsköp av biljetter för att få ett ev. billigt pris.Hur långt ska detta företag få bedriva sin idiotiska prispolitik när världen står inför en miljökris enligt FN?

Jag lovar att den politiker eller parti som kommer att plädera för gratis kollektivtrafik ,detta parti kommer att få många röster. Men om nu alla partier som idag överbjuder varandra i miljösnack tog det här på allvar så skulle man i Riksdagen snacka ihop sig om ett vettigt förslag och presentera detta för Sveriges folk.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate