fredag, oktober 26, 2007

Marita Ulvskog på hugget igen!

Marita Elisabet Ulvskog, född Ström 4 september 1951 i Luleå, är en svensk socialdemokratisk politiker och före detta journalist. Hon är sedan år 2004 partisekreterare för socialdemokraterna och var tidigare civilminister (19941996) och kulturminister (1996–2004), samt riksdagsledamot sedan 1998. Hon var dessförinnan chefredaktör för tidningen Dala-Demokraten från 1990 till 1994.

Ulvskog anses tillhöra vänsterfalangen inom socialdemokraterna och har en uttalat EU-kritisk profil. Hon var som ung medlem i KFML, Kommunistiska förbundet marxist-leninisterna.

Journalisten Anders Pihlblad och statssekr. Ulrica Schenström har haft ett möte på en krog.Deras samtal avslutades i gott humör och de fann tydligen varandra så pass att de avslutade samtalet med en puss!Just då kom en fotograf förbi o knäppte ett foto som sedan publicerades.
Det är då Marita Ulvskog finner sin chans att hugga till !
Hon kräver att Ulrica ska skiljas från sitt säkerhetsklassade arbete pga av denna händelse.Tyvärr är det nog inte första gången Marita U kräver sådant.
Vi vet att massor av folk från hennes tidigare parti (kfml-skp) blev stämpalde som säkerhetsrisker och blev arbetslösa.Företrädsvis vanliga arbetare på allt från Karlskrona museum till Bofors industrier.
Marita var väl med tillräckligt länge inom denna kommuniströrelse för att få personkännedom och sedan när hon gått över till sossarna så använde väl hon denna kunskap?
SÄPO har efter alla dessa år bekräftat att de skickade in spioner i vänstern
under dessa år. Det finns fler inom denna politiska toppvärld som var organiserade inom just kfml-skp.

Nu blir det bara löjligt trams att kräva statssekreterarens avgång,ska inte en människa få uppvisa känslor längre?
Vad är det för samhälle Ulvskog eftersträvar!
Kyss varandra mer istället för detta bigotta ställningstagande från dessa sk vänsterpolitiker!
Mycket bra av Fredrik R att försvara sin medarbetare!

Det tuffar till sig lite mer för kyssande damen,det var nog lite för mycket vin som det verkar!Men,det är väl skit detsamma om det inte hade varit så att hon kanske var i tjänst för det ändrar allting!
Tjänstefel måhända och då måste hon gå!

Det ökande trycket på statssekreterare Ulrica Schenström fick henne i kväll att ta ledigt tills vidare. Hade hon jouren för regeringens krishantering under sin krogkväll med en journalist? Den frågan hänger fortfarande i luften.

Läs/Se mer
Som motiv till ledigheten säger Schenström att hon arbetat väldigt hårt, och att hon också tagit det som hänt väldigt hårt.

Först efter ledigheten kommer Schenström enligt Fredrik Reinfeldt pressekreterare Roberta Alenius att svara på mediernas frågor.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate