onsdag, september 26, 2007

Utvisningsminister Billström

Tobias Billström kommer från Skåne där det finns mer rasister än i övriga Sverige. Det finns gamla traditioner bakåt,olika nazigrupper var starka där nere på trettiotalet.
Sverigedemokraterna har sitt starkaste fäste just i Skåne,glöm inte att över 20% av väljarna i tex Landskrona röstade på SD.I Malmö var det över 10.000 väljare som just valde SD.
Att Billström nu kommer med ett gammalt unket förslag vilket härstammar från razzarna är inte konstigt med den bakgrund han har. Förslaget är dåligt , ja helt enkelt bakslugt och många går i fällan nu och kommer att tycka att förslaget tom. är humant.
Har man flytt från Iran pga av politisk verksamhet mot regimen så ska ingen inbilla mig att bara för att man får kanske 30.000 kronor så är man välkommen hem och allt ska sedan vara glömt.
Det kommer säkert att finnas de som också kan åka härifrån med pengarna på fickan och klara sig men för mig räcker det om en enda person som tvingas ut på det här sättet fängslas ,torteras och dödas!

Sverige har tyvärr gamla anor på att skicka folk in i dödenDet finns massor med exempel på hur man skickade tillbaka flyktingar bla judar till Norge under andra världskriget.De togs direkt av nazisterna för vidare transport till dödsläger i Polen.
Baltutlämningen är också en skamfläck i vår historia där folk försvann i Sovjetiska arbetsläger!

De borgeliga säger sedan med andra mungipan att Sverige behöver mer invandring inför framtidens brist av arbetskraft.
Nå, se då till att ge alla dessa gömda flyktingar amnesti och ta hand om dem istället.Vad är 15.000 människor att bråka om?
Var inte så fruktansvärt inhumana!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate