lördag, september 15, 2007

Mordhot!



Vi tillkännager en belöning under denna generösa Ramadanmånad på 100.000 dollar till den man som dödar denna kriminelle."
Med al-Qaidas bisarra hot mot tecknaren Lars Vilks och Nerikes Allehandas chefredaktör Ulf Johansson har Sverige fått sin egen Salman Rushdie-affär. Abu Omar al-Baghdadi, utpekad ledare för terrornätverket i Irak och upphovsman till utspelet, är inte vem som helst.

Det är så vansinningt sjukt det som utspelar sig i delar av den Muslimska världen.De dödar varandra med bomber trots att de tror på samma Gud,använder Koranen dagligen .Går i sina Moskeer och ber till den GODA GUDEN! Nu ska de täppa till munnen på oss också med hot om att annars mördas vi!
Sen frågar sig den rätttrogna Muslimen i vårt land varför folk i allmänhet börjar känna sig obehaglig till mods när man ser svartskäggiga män och kvinnor som sveper in sig i schalar och byltiga kläder.
Om Muslimerna i vårt land ska kunna bli accepterade måste de ställa sig upp rakryggat och visa att de inte accepterar dårarnas hotvälde mot vårt lands befolkning.Här har vi yttrandefrihet.Här har vi tryckfrihet! Och så ska det förbli!!!

"Varken statsminister Fredrik Reinfeldt eller någon annan från regeringshåll har velat kommentera de nya hoten. Lars Vilks anser att det är märkligt.
- Jag förstår att de vrider sig som maskar, ju. Men däremot borde de gå ut och kraftigt fördöma detta, det är obegripligt att de inte gör det, säger han.
Vilks säger att de borde vara okontroversiellt även inför andra länder att fördöma hot från en terrororganisation.
- Det kostar ju ingenting, alla måste ju vara överens om att man måste fördöma al-Qaidas sätt att agera. " Från SDS 16/9

Idag den 16 sep så gick vår statsminister ut och uttalade sin fördömelse av dessa hot mot Svenska medborgare!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate