söndag, juli 08, 2007

Live earth galan!

Jag gillar dessa mastodontgalor med alla artister.I vår familj började vi redan på tidigt åttiotal att se och spela in sådana. Från den tiden så kommer jag särskilt ihåg en gala från Lorelai klippan vid Rhen.Ett nytt band som hette så roligt som U2 skulle vara med.Och jösses vilket band det var,jag glömmer aldrig denna direktsändning där jag fick se U2 i början av sin karriär.
Nu har jag kollat sedan kl 10 i förmiddags och klockan är nu snart 01.00 .
Börjar att bli lite matt och känner att Foo Fighters är lite jobbiga med sin snabba musik,hade önskat lite lugnare nu tex James Blunt .Han sjöng tidigare och jag gillar honom och hans snälla musik.
Nåja ,resten får jag nog tids nog höra för allt kommer naturligtvis att släppas på DVD .Jag har bägge de tidigare livegalorna på DVD och den från 1985 är en pärla med fem nummer med Queen och Freddie M!
Jag känner något alldeles speciellt i min själ när jag ser denne man så på scenen och totalt behärska sin publik.En stor sångare och musiker vilken saknas fortfarande.

Men idag så var det Metallica som rörde min kropp och själ med sitt fantastiska framträdande.Så vackert och så medryckande!

Jag var vaken en stund till och då kom min verkliga belöningen.Min sons släkting vilken också har bott i Gävle. Cat Stevens en gång i tiden numera Yusuf. Han sjöng två av sina gamla fina hits ,Wild world och Peace train. Han svor en gång på att han inte skulle sjunga sina gamla sånger mer men har tack och lov kommit på andra tankar!
Så glad jag blev att få se och höra denne legend!

För övrigt så gillar jag Al Gore och det han står för.Han skulle ha varit president om inte de hade haft ett så ruttet valsystem i USA.De stal presidentämbetet från honom.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate