söndag, juli 29, 2007

Dagens Sverige!


Ligor hotar då Schengen utvidgas

Fler kriminella ligor kan komma att ta sig in i Sverige när Schengensamarbetet vid årsskiftet utvidgas befarar polisen.

Samarbetet innebär att fordon bara kontrolleras om det finns misstankar om smuggelgods, uppger Ekot.

Det är databasen ”Schengens informationssystem” som ska vara grunden för kontrollerna i framtiden, när fasta gränskontroller försvinner.


Ja,det här står i våra tidningar idag.Hörde en hög polischef på radion i morse som malde på i samma anda.
Kommer att tänka på Göran Perssons larviga hotelser till Svenska folket att nu minsann när Polen får komma med i EU så kommer de i massor att komma hit och leva på vårt sociala system. Efter ett år så gick myndigheterna ut med resultatet. Inte en skymt av några Polacker här i vårt land,de enda man har sett till är hårt arbetande byggnadsarbetare.
Det är oförskämt och okunningt skitsnack allt sånt här.
Ofta är det folk som inte gillar Europa och dess folk som sprider såna här rykten och jag anser att chefer i alla dessa befattningar inte ska i sitt yrke få lov att sprida denna osannan dynga och förtal av andra folk.
Visst har vi gangsters som kommer från andra länder,minns från min tid i Malmö på 80-talet då vi hade sk Bulgarligor,Juggeligor osv.
De kommer hit oavsett om vi är med i EU eller ej fattar inte dessa förkrympta hjärnor detta??

Förstår de inte heller att vår sedan många år felaktiga invandrarpolitik är grunden för den kriminalitet som frodas i områden typ ghetton i storstäderna?

Rädslan i vårt land för Europa är cementerad sedan flera hundra år tillbaka.Vi tror fortfarande att vi är bäst på alla områden och att vi kan klara oss helt själv som stat, ungefär som Albanien levde under kommunisttiden.Ensamma och isolerade,så skulle det bli om tokarna inom politiken skulle få sin vilja igenom och rösta ut oss från EU!

Ett enat fredligt Europa utan krig är en dröm som sakta håller på att uppfyllas, en dröm som bla. jag har haft i alla år.Att utvidga EU med alla forna öststater samt Turkiet är en fantastiskt ide som nu sakta genomföres.Alla dessa fattiga länder får en god ekonomi och vi som har rest de senaste 50 åren vet att det är en sån himmelsvid skillnad i så många länder.Många folk i Europa har det nu bättre på många sätt mot vad vi nu har det i vårt land.Det är bara att läsa EU:s statestik över löner,förmåner ,prisläge,hyror osv för att se att många länder har för länge sedan gått om oss.

Nu är det dags att gå vidare och inför evron som betalningsmedel !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate