fredag, juni 01, 2007

SVENSKA DAGBLADET

Svd är en av de få tidningar man verkligen kan betrakta som en fri tidning.Visst är det en sk borgelig tidning men den är sannerligen liberal i ordets bästa bemärkelse.
Tidningen går sin egen väg, har sina egna meningar vare sig det gäller den nuvarande regeringen eller Perssons Presidentmakt.
Slår upp dagens tidning och ser till min glädje att man på ledarsidan går emot det nya tunnelgrävandet i Stockholm.(Tunneln är kostnadsberäknad till 17 miljarder och riskerar kanske att bli ett fiasko såsom Båstadtunneln med sin kostnad på ca 20 miljarder )
Vad gäller Stockholm så finns det andra mycket bättre lösningar.ABC nytt visade en sådan häromdagen vilken skulle kosta ca 5 miljarder)

Sedan läser jag Anna Larssons kolumm där hon tar upp skandalen i Moskva där man jagar homosexuella såsom parasiter,fängslar o slår! Hon kritiserar Carl Bild och hans passiva handlanden.

Att Svd också är en mycket bra nyhetstidning är alla överens om inom tidningsvärlden , se bara hur Cornelia Edvarsson rapporterade från Israel under de trettio år som hon verkade där som tidningens corre.Bättre bevakning kunde man inte önska.Cornelia har nu trappat ner pga av personliga själ och med ålderns rätt men producerar mycket läsvärda artiklar fortfarande.

Så här skulle jag kunna fortsätta att räkna upp massor med medarbetare men jag säger bara, läs själv antingen här på Internet eller köp papperstidningen!



Svenska Dagbladet

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate