fredag, juni 15, 2007

Grattis Alice!




Idag för 41 år sedan var det lika blå himmel som det är idag.Sånt glömmer man aldrig eftersom det var mitt första barn som föddes.
1966 låter nästan som i "forntiden" ,ibland är det så svårt att få grepp om att åren har gått.Tycker dessutom att tiden snurrar på allt fortare.Så kanske det är att åldras vad vet jag.
När jag sitter med facit i hand så inser jag att jag den gången på tidigt 60 tal gifte mig av anledningar som idag är mycket svåra att förstå.Påminner om ett sk resonomangsäktenskap ungefär som på 1600 talet.Visst kan sånt växa till något gott men så gjorde det inte i våra liv.Ja ja,efterklokheten har alltid varit så lätt men jag svarar som så att man gör ofta det man förmår för stunden i tron om att det är det rätta.Sorgligt nog är det alltid barnen i såna äktenskap som får lida mycket.Ska inte gå vidare in på detta då det inte känns fruktbart.
Som i de allra flesta liv så är det inte bara ens fel att livet inte blev som det skulle.Om människor kunde lära sig inse en sådan enkel lärdom då vore nog livet lättare att leva för många !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate