måndag, mars 12, 2007

Är tortyr tillåten i Sverige?


Tyvärr blir svaret ja,tänker bla på de Egyptier som utvisades för några år sedan. Nu ska man utvisa Hassan i Göteborg, en man som bott 11 år i vårt land.Har familj och barn.Ingen har lagt fram några hållbara bevis på att han skulle stödja terrorism utan som vanligt är det CIA som ligger bakom det hela och påstår en massa saker.Ska verkligen den nya regeringen fortsätta med den sossepolitik som vi har sett för mycket av tidigare med en rad utvisningarsom är djupt felaktiga.
Att hålla på så här med människor är TORTYR,psykisk sådan är lika jävlig att utstå dessutom lider hans familj fruktansvärt att få höra att pappa ska fraktas till Jordanien som är känt för att vara mycket hårda i sin behandling av fångar.
Rättskänslan i vårt land luckras upp hela tiden med detta "knäfall" för USA.Det börjar påminna om hur Sverige böjde sig för Tyska naziregeringen under kriget.

Sen kommer beslutet om att bevaka all svensk email o teletrafik som grädden på moset.Vem ska man egentligen rösta på i nästa val för att slippa en sån här usel politik i dessa viktiga frågor?
Hur ska man dessutom få svensken i allmänhet att börja ta till sig dessa frågor och att reagera?
Om befolkningen kunde tänka sig in i att tex deras pappor skulle skickas till fängelse i annat land för att plågas! Eller att man kunde se framför sig hur man på postverket öppnar upp alla kuvert och läser breven som man skulle få?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate