fredag, mars 02, 2007

Att frisera sin tillvaro ,ljuga för sig själv!



Det finns personer som ibland säger att de "bryr" sig om mig.Mest visar ju praktiken vad som är sant eller falskt.Så är det alltid.
Det har funnits människor som alltid snackar en massa men deras handlingar visar var de står.

Så är det i politikens värld också, många fagra tal och löften men de avslöjar sig när de inte infriar sina löften.

Likaså finns det individer som bara läser det dom vill och undviker det som de kanske borde läsa.Att läsa det som faller en på läppen och undvika det som känns obehagligt därför att det kanske inte tycks stämma in på ens egna värderingar,det är feghet.
Ofta draperar man denna feghet genom att säga som så " att detta är fel och ointressant" eller kanske påstå att man ljuger osv.
Har varit med om detta många gånger i mitt liv.Den fete vill inte diskutera sin fetma,alkoholisten säger att han dricker normalt och vill inte heller diskutera sitt liv.Man kan rada upp hur mycket som helst om hur människor fegt drar sig undan.
Jag kan tom. se hur man bland mina bloggar väljer bort det som är besvärligt för en själv . .Mönstret stämmer totalt och det är sorgligt att behöva konstatera.
Det finns flera som slutade läsa vad jag skriver pga att de tycker att jag är orättvis.
Jag anser att sådana människor nog borde grundligt fundera över sig själv och sina reaktioner!

1 kommentar:

hpy sa...

Jag tror att vi alla ljuger for oss sjalva i nagot tillfalle. Och visst ljuger vi at andra ocksa. Men kan du saga mig vad som ar varre!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate