lördag, december 16, 2006

Slakten av Sveriges Post

Idag åkte jag ner till Stockholms central för att där gå på Posten för att sända iväg ett par tunga försändelser. Döm om min förvåning när lokalerna var utrymda,Posten hade stängt!!
En lapp satt på dörren med hänvisning till Hemköp uppe vid Åhlens. Travade dit och tvingades att trängas med alla julhandlande kunder och det hade jag verkligen inte något intresse av.Sveriges huvudstad har ingen Post som fungerar längre på Centalstationen ,detta är ett fattigdomsbevis om något!

I Tyskland,Danmark osv så finns deras Post kvar överallt och de satsar på den.Mitt i Berlin i det nya stora kvarteren i "Mitte" där har Deutche Post och DHL öppnat ett fint postkontor samma sak mitt i Köpenhavn där har Danska Posten en stor fin Post.De har satsat på en mängd andra tjänster för de har insett vad den nya tiden kräver. Den kapitalförstöring som dessa chefer med den gamla regeringens goda minne (fy Göran Persson har skuld till mycket) har åstadkommit är ju snudd på brottsligt. Varför sålde man inte hela rubbet till någon annan som var villig att fortsätta? Kanske att Tyska posten hade kunnat ta över?
Det är bra att Alliansen säljer ut en massa statliga företag så att det inte går lika illa för dem som för Posten! (Svensk Kassaservice ids jag inte ens tala om för de ska ju också lägga ner)
Det finns ingen anledning att staten äger o driver företag när det finns privata händer som gör detta bättre!

1 kommentar:

hpy sa...

Haller helt med om denna sak.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate