fredag, november 24, 2006

Jazz i Uppsala

Bäste Winter Swingare!

Dags för STORBANDSFROSSA och en massa annan härlig jazz.

Det drar ihop sig till jazzfestival igen. Lördagen den 27 januari 2007 och som vanligt i AtriumKonferens jazzvänliga lokaler. Vi har satt ihop ett som vi tycker intressant och blandat programmed svenska och utländska musikanter. Bland de utländska gästerna kan nämnas franske pianisten Remi Toulon (bilden) som kommer tillsammans med sångerskan Laurence Allison och ingår i John Högmans International Group. Där medverkar även basisten Martin Sjöstedt som vi också får höra som pianist i sin egen sextett med bl a trumpetaren Karl Olandersson. Good Morning Blues inleder sitt 40-årsjubileum, Saxofonisten Klas Lindquist spelar med Kjell Öhman, Swing Delight är ett kul band som är med för första gången, Trio X kommer med än så länge hemlig gäst och naturligtvis spelar Peter Lind & the Cabaret Band.

Och mer blir det.

Dessutom kommer våra norska vänner Brazz Brothers och inte nog med det. Ni får lyssna och dansa till åtta (8!) olika storband!!

Biljetter beställer du genom att sätta in 380:- på plusgiro 78 84 51 - 3 (Björn Sjödin). Biljetten gäller hela dagen. Var noga med att ange ditt namn och adress så vi kan skicka ut biljetterna. Pengarna måste vara oss tillhanda senast den 8/12. Sedan skickar vi biljetterna så de finns hos er senast 20/12.

Det går även att köpa biljett på UNT City från 9 december. Har du UNT-kort får du rabatt men får betala förköpsavgift.

Väl mött till ännu en kul festival. Och berätta gärna för andra om hur trevligt du/ni hade förra gången.

Mycket välkomna önskar Mats Josephson och Björn Sjödin

PS Boka hotelrum med extrapris på Hotel Scandic Uplandia, samma hotell som musikerna bor på. Tel 018-4952610. Uppge kodordet JAZZ! DS

PPS Är du intresserad av att få information om gamla och nya jazzplattor till bra priser? Anmäl dig på info@jazzsociety.se så skickar vi vårt elektronisk nyhetsbrev. DDS

UPPSALA WINTER SWING, Box 2070 750 02 Uppsala

Björn Sjödin: tel 018-55 67 41 • bjorn@bjorntjanst.com

Mats Josephson: tel 0708-32 33 17 • mats.josephson@sittel.se



Björntjänst Björn Sjödin | Box 2070, 750 02 Uppsala
Tfn: 018-55 67 41 | E-post: bjorn.sjodin@bjorntjanst.com

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate