torsdag, november 02, 2006

Ickedemokrater


Idag så försökte ett gäng ungdomar att storma ett fullmäktigemöte bara därför att en representant för SD skulle installeras.Han är i demokratisk ordning vald av de väljare på orten som ville ha honom i fullmäktige.De fullföljer traditionen som föddes i Malmö för ett antal år sedan då hela SAC-syndikalisternas kongress gick ut med visselpipor och grytlock för att störa Ian o Bert vilka hade ett offentligt möte på Gustav Adolfs torg i Malmö. Förra veckan slogs liknande ungdomar i Eslöv när SD samlade sina folkvalda för en konferans,SD:s sekr. blev skadad fysiskt!
Denna väg de har slagit in på kan bli mycket farlig och dessvärre kan det ytterligare hjälpa SD att värva folk till partiet. Sedan finns det ju en annan sak som de inte tänker på, om nu folk skulle börja göra likadant mot dem själv.Hindra möten,försöka slå dem osv? Vad är då vunnet? Ska man som i Linköping bränna ner ett McDonalds till som hämd?
Jag var själv med i SAC nere i Malmö men fick aldrig gehör för mina ideer och då finns det bara att gå ur och inse att denna organisation har spårat ur.De tog aldrig avstånd från sitt störande av Ians möte.De tog aldrig avstånd från gatstenen som förstörde en ung kvinnas liv för all framtid.(Ridande polis) SKP:s ungdomar var med i Eslöv och slogs,det är nog många som skulle vilja göra detsamma med dessa "Sovjetkommunister" .De som har läst lite historia eller själv kommer ihåg så stod deras partier för landsföräderi.När Ungerns folk reste sig 1956 så hyllade SKP invasionen av Sovjet.Samma sak när upproret i Prag 1968 utbröt så kunde de gamla kommunisterna inte förstå hur man kunde vända sig mot Sovjet. Nu försöker dessa plus andra inom den sk vänstern att "kämpa" mot SD och andra partier och då tar man till totalt odemokratiska metoder och sånt har aldrig lönat sig,tvärtom.
De hjälper dessa partier istället för att stjälpa dem! De utför samma roll som KFML(r) gjorde i början på sjuttiotalet,de splittrar och förstör.

I vems intresse???


Just nu så pågår det en debatt om yrkesförbud för människor med "fel" politiks uppfattning!

Förr var det främst människor med vänsteråsikter som fick yrkesförbud både här och i andra länder och naturligtvis så kämpade alla demokratiskt tänkande individer för att få bort något så fruktansvärt förnedrande för ett samhälle som ville kalla sig demokratiskt. Nu upprepas historien återigen men denna gång är det vänsterns folk som vill ha yrkesförbud för SD och andra med misshagliga åsikter. Tidningen Arbetarens redaktör (Syndikalisterna) pläderade i radion för detta!
Sköter man sitt arbete professionellt så ska inte ens åsikter lägga hinder i vägen,se bara hur alla kommunister besitter höga poster inom skolans värld,massmedia osv.
Att man nu från den sk vänstern börjar att hylla åsiktsförbud ställer ju allt man trott på tidigare på sin kant. Gamla högerns flaggskepp Svenskan går emot yrkesförbud medan "vänster"tidningen Arbetarens redaktör är för ett yrkesförbud!



SD= SverigeDemokraterna
KFML(r) Kommunistiska förbundet Marxistleninistiska revolutionärerna=KP Kommunistiska Partiet

SAC =Sveriges Arbetare Centralorganisation (Syndikalisterna)
Svenskan = Svenska Dagbladet (Fri moderat tidning)

SKP = Sveriges Kommunistiska Parti fd APK ArbetarePartietKommunisterna=utbrytare ur Vänsterpartiet.

3 kommentarer:

hpy sa...

SD ? Forkortning av vada ?

hogrelius sa...

SverigeDemokraterna. Ungefär som Le Pen men lite mildare.Påminner i mycket om gamla sossar vad gäller välfärden och folkhemmet!

hpy sa...

Tack ska du ha. Nu blev jag lite klokare :)

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate