måndag, september 04, 2006

The punisher

Ikväll såg jag en action för första gången på säkert 35 år ,Travolta som rik psykopatgangster!

Varför jag frångick mina vanor var därför att jag ville orientera mig över hur en sån film kan te sig idag mot förr. Förfärligt! Förskräckande! Idiotiskt. Man skulle kunna stapla ännu mer uttryck angående den här filmen. Sadister som höll på att plåga varandra på det mest utstuderade sätt,massdödande från början till slut.Hela familjer med barn o allt utplånade från jordens yta.
Samt alla dessa fruktansvärda slagsmål där de överlever (alltså bara hjälten)trots att de i verkligheten skulle ha dött flera gånger om.

Att vi har vår konstiga värld med ungdomar som uppför sig egendomligt är ju inte att förundras över. Idag skrev tidningarna att ett hundratal unga hade samlats i en grusgrop där de hade pucklat på varandra fullt frivilligt. Knivmord hör snart till vardagen osv.
Ponera att man som ung konsumerar massor av dessa psykopatfilmer och har nöje av allt slagsmål och mördande samt tar till sig denna kultur.
Egentligen börjar ju rådbråkningen av barnens hjärnor redan som små med Kalle Anka,Piff o Puff, Tom o Jerry och andra elakingar som bara ställer till en massa skit för andra samt slåss!
Vissa individer kan ju helt klart inte må så bra i skallen när man ser till hur de sedan agerar ute i verkliga livet.
Tänker bla. på den unga tjejen i Örebro som knivdödade en ung pojke vilken hade gravt misshandlat hennes bror. Allt filmades av denna misshandel av andra samt skickades ut över internet .Hade de varit friska och sunda så hade de istället hejdat misshandeln men ack nej!

Åter till film producerat av Hollywood, de gör vad skit som helst för att tjäna sina dollar, fy fan ! De har säkert viss skuld i att världen ser ut som den gör!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate