lördag, september 09, 2006

Begravning!

Nu är begravningen över och allt känns bara bra!
Kerstin Anderssons historia på jorden är till ända och det blev en fin begravning.Nu hoppas jag att alla inblandade parter går vidare i sina liv och förlåter det som har varit.Ingen människa är fullkomlig och Kerstin hade sidor som var mindre tilltalande men det har jag också liksom de flesta andra levande individer. Vi har alla ibland gjort saker som skadar andra ofta närstående !
Det är ju bra om man inser detta och kan be om förlåtelse och få förlåtelse för då blir livet lättare för alla parter.
Som jag alltid försöker att resonera ,jag hoppas och tror att de flesta gör så gott de kan utifrån sina förutsättningar.
Visst finns det människor som vi tycker är direkt onda i sina handlingar men försök att istället förstå vad deras drivfjäder är.Man ska inte acceptera när en människa av elakskap eller ondska och hämd gör saker som försvårar livet för andra. När man ser sånt måste man våga att ta upp och konfrontera dessa individer annars blir man en sån som "tiger och samtycker"!
Det är sorgligt när man möter vuxna människor som idisslar sin barndom resten av livet och ger sig själv alibi att frossa i sitt dåliga liv.
Gör upp med barndomen och gå vidare i livet och ta tillvara allt det goda och fina som ändå finns.Låt inte dina ögon förblindas av dåliga saker !

1 kommentar:

hpy sa...

Det ar inte alltid sa latt att dra ett streck over en dalig barndom, men lyckas man med det ar det att jattestort steg mot en lyckligare tid som vuxen.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate