torsdag, augusti 10, 2006

Förstörelse !

Så här kan det se ut!
Jag ska påbörja ett nytt fotoprojekt och samla bilder från den pågående förstörelsen i vårt samhälle. Det är nästan uteslutande manlig ungdom som håller på med denna ökande trend.På sextiotalet så kunde man se slogans på olika ställen tex "Gud hör bön" eller" USA ut ur Vietnam " .
Idag när det pågår förödande krig så ser man bara kludd och åter kludd och sönderslagna grejor.
Varför? Vad har hänt med alla dessa grabbar som bara förstör hela tiden?Är det samma pojkar som skriker "hora" efter sina klasskamrater eller de som i stora gäng grovt misshandlar varandra eller helt oskyldiga ?
Om det nu skulle vara samma individer som utför detta då måste man ju också dels börja undra över deras hemförhållanden dels över deras mentala status.
Många är de som påstår att det är andra generationens invandrarbarn som står för det här men för såna påståenden finns inga bevis alls.I hela övriga världen är det nämligen samma tendens!
Vi får nog söka svaren i något annat! Kan det vara att våra samhällen var de än ligger är behäftade med så stora fel och orättvisor så de som kommer längst ner på trappan blir frusterade och argsinta.Drogar sig mer än förr och utför alla dessa handlingar när de får hjärnsläpp?

http://smg.photobucket.com/albums/v662/hogrelius/Destroyers/ Posted by Picasa

1 kommentar:

hpy sa...

Du hittar med sakerhet manga motiv (till foton alltsa).

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate