måndag, juli 03, 2006

Det här är....

Sofia! Visst är det skönt att se ett barn ligga och sova? Kommer ihåg alla de gånger jag gick in till mina barn på kvällen när de hade somnat. Kunde stå länge och bara titta på dem och lyssna på deras snusande i kudden. Snuttefilten eller nallen tätt intill sig som de flesta barn brukar ha.Jag var ju rätt så mycket ensam med dem eftersom min dåvarande hustru jobbade som resande och många var de gånger jag var väldigt trött efter en lång dag med dem. Då när jag hade berättat mina sagor eller läst för dem och sa godnatt och gick för att kolla något på tv , ja då kunde luften gå ur mig helt. Efter en stund så var det ju tyst bland barnen, först var det ju alltid lite vädjande om vatten eller annat så att de fick säga godnatt en gång till men det hör ju till!
När det så blev knäpptyst då kunde jag gå in och kolla på dem. Flickorna låg ofta ihop och det såg så rart ut. Då känner man en sån ömhet som man ofta inte hinner med på dagen, tyvärr!
Jag kan fortfarande vid min ålder känna ett sådant sug efter att vilja ha en liten knatte att kunna få ta hand om. Men ack , man ska nog låta sånt bara vara drömmar.
Däremot tror jag inte att lite äldre män är dåliga som föräldrar, tvärtom så kanske man vid "mogen" ålder tar hand om ett barn på ett mycket bättre sätt än vad många unga gör .Men hur kul är det vid tio års ålder att ha en farsa som tex är 85 år eller något liknande ?
Jag tror att jag frivilligt avstår och väntar på att få barnbarn istället! Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anna Högrelius sa...

Du ska se att du snart har barnbarn omkring dig som kör slut på dig helt och hållet. :]

Robin H sa...

Håller helt och hållet med Anna, he he!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate