tisdag, juni 27, 2006

Ungdomsidioter återigen!

"FAKTA: Sabotage mot Pågatågen

17, 18, 19 juni

Stenkastning mot tåg vid pågatågsstationerna Östervärn, Persborg och Oxie. Vid två tillfällen skadades rutor på tågen.

24 juni

Stenar på spåret utanför stationen i Persborg.

25 juni

Stenar på spåret utanför stationen i Oxie. Banverket tvingades stoppa tågtrafiken medan spåret rensades.

Natten 27 juni?28 juni

Trädgrenar och stockar på spåret stoppade ett tåg. Väktare rensade spåret.

Betongklumpar, trädgrenar, gjutjärnsföremål hade lagts ut på en 400 meter lång sträcka av spåret senare på natten. Tåget skadades och kunde ha spårat ur, enligt Banverkets personal på plats.

Kvällen 28 juni

Stenar på tågviadukten över Oshögavägen, tågtrafiken stoppades under en halvtimme. Polis och väktare jagade misstänkta sabotörer som setts vid platsen men tappade spåret."

Så här ser det ut i Sydsvenska tidningar återigen. Vi har fått ett samhälle med klotter till förbannelse överallt.Här i min förort slår man sönder belysningen med jämna mellanrum. Att lägga en massa bråte framför tågen har man gjort nere utanför Nynäs för ett år sedan,det visade sig vara ynglingar mellan 12-18 år,

Det är garanterat samma åldersgrupper nere i Malmö, staden där man till och med stänger en skola för de äldre eleverna efter alla bråk och splittrar upp eleverna på en massa andra skolor. Törs man högt säga att det gäller invandrarungdomar! Vi som har bott i Malmö vet ju vilka det är som kastar sten på polis och brandkår när de måste rycka ut på larm om mordbränder på dagis och skolor. Hur många bränder som det nu har varit på dessa byggnader törs jag inte sia om men jag vet att det är mängder nu!

Jag har ju bott många år i Rosengård och minns än idag hur barnen löpte fritt omkring just vid järnvägen sent på kvällarna.Och då menar jag så sent som 11 på kvällen.Grannens barn som var 5 år blev överkörd och dödad av tåget just så sent!

Törs man högt säga att det är förjävligt slappt att låta sina barn springa ute vid den tiden!

Det personliga ansvaret från dessa sk föräldrar är ju lika med noll.Samma sak var skolan, när vi hade möten om läget i skolan så kom nästan aldrig invandrarföräldrarna till våra möten!

Hur kan det då bli annat än vad vi ser i vårt samhälle idag?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate