söndag, maj 28, 2006

Männens egna lilla värld!

Idag meddelades det att hittils i år så har 14 män dött under bestigning av Mount Everrest. Ja, det är ju inte fråga om kollektivt självmord men nära på snudd på detta. En totalt onödig dödssiffra av faktiskt rätt så egotrippade och hänsynslösa män. Hänsynslösa mot sina familjer!
I Sverige så dödar unga män allt från styvdöttrar till oskyldiga killar.Tånker på vad som hände på Kungsgatan för ett år sedan när ett gång idioter överföll en kille och sparkade ihjäl honom. När jag idag
läser en intervju med hans föräldrar.Han var enda barnet till dem så finns det en passus som tar tag i mig. Under rättegången så hånflinade killarna mot henne och när de frikändes första gången så jublade delar av publiken! Att läsa och förstå detta är ju rent förjävligt, jag ser åter framför mig männens lilla värld fylld av vanvett och fullkomligt avsaknad av empati.
Anabola steroider ,alkohol,rohypnol och annat fanstyg medverkar ofta till våld och elände.
Var får unga män ideer om att de ska se ut som hulken i kroppen för att duga! De ser ju i mina ögon vidriga ut med sina aplikande muskler. Sen blir ju inte min inställning bättre till dem när man mördar barn såsom den 26-åriga mannen gjorde häromdagen ute i Haninge. Att sälja anabola grejor borde ge mycket höga straff.Man klämmer dit de som säljer hasch o heroin rätt så hårt men ett faktum är att anabola medel är mycket ,mycket farligare att sätta i sig för de leder så ofta till våld vilket tex heroin aldrig gör.
Det måste bli slut på "tränarcirkusen" där muskler är det enda som räknas, hjärnan räknas inte alls utan kopplas helt bort av dessa äckliga anabola medel!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate