fredag, maj 12, 2006

I går hade jag det verkligen trevligt, åt gott och umgicks med bästa vännen. Hade det verkligen nästan så jag skulle kunna säga "lyckligt"!
Sen på natten när jag var ensam så somnade jag bra men vaknade av en dröm som hade gjort mig så ledsen och ångestfylld. Vände mig på andra sidan och sa till mig själv att "det var ju bara en dröm".
Somnade om men vaknade av oljud som kom från mig själv och då hade jag drömt om att "min hustru" hade gått bredvid mig på vägen (vägen vart) och vi bråkade. Då kom det en MC med en man som stannade och hon hoppade upp bakpå och så åkte de iväg.Hon vände sig om och "flinade" försmädligt mot mig.Man behöver ju inte var någon psykolog för att förklara denna dröm.
Suckade djupt och försökte komma till ro men vaknade strax igen av att jag var orolig och kom ihåg att jag hade varit hemma och väntat på hustrun men hon kom inte utan jag förstod att hon hade åkt för att hälsa på LL.Jag minns att jag i drömmen välte ett bord och kastade en kartong med hennes saker i på golvet.
Så där höll det på ända fram tills på morgonen och jag kände mig helt slut.
Har märkt det förut att när jag dagen innan har haft det bra så får jag en dålig natt!!
På morgonen när jag satt o försökte få i mig lite mat så sköljde det verkligen bittra tankar och känslor genom mig återigen. Att jag aldrig kan släppa allt gammalt unket som har varit? Måste nog söka någon form av hjälp att bearbeta det här .Nu när jag ska lägga mig så undrar jag mycket över hur den här natten ska bli.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate