tisdag, april 25, 2006

Förskräckande!!!

Såg Uppdrag granskning som vanligt,det är ett av de program som går på tv 1 som jag aldrig vill missa.
De granskade en muslimsk minoritet i vårt land som både är högljudd och som kan bli farlig.De predikar åtskillnad mellan dem och oss! Man ska inte beblanda sig och bli "smittad" av vår sjuka värld,man måste kolla sina ungar som ibland vistas många timmar ihop med "otrogna" som de sa. Sånt man läser från händelser för hundra år sedan i en annan värld.
Det som jag brukar tjata om lyste återigen idag med sin frånvaro.De som gör dessa reportage är inte tillräckligt pålästa tyvärr för om de hade varit detta så hade de ju kunnat haft lite väl valda citat ur Koranen och ställt detta mot de vansinniga feltolkningarna som dessa sk Muslimer gör sig skyldiga till.
De tror att det står så som någon skäggig gubbe från Saudiarabein predikar för dem, det är ju bara att läsa innantill och tex se att ,Judar,Kristna och Muslimer har samma Gud och alltså ska respektera varandra .Detta har man för det mesta gjort i århundraden, inte för än staten Israel upprättades på Stalins anmodan så har folken där nere splittrats !
Gamla Judar säger ju att "allt var fredligt före 1940" !
Stalin och andra ledare ville bli kvitt Judarna från sina länder och då var det ju bekvämt att genom FN tala för Sionisternas sak.
De sk Muslimer som sprider hat är ju inte ett dugg bättre än de nazianstuckan med sitt hat! Kålsupareteorin duger gott !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate