torsdag, april 06, 2006

Att skjuta sig i foten!!

"Dyrare bolån om SBAB säljs
Räkna med dyrare bolån om SBAB säljs, som de borgerliga partierna kommit överens om att göra om de vinner valet. Med staten som ägare har SBAB haft låga upplåningskostnader och lägre påslag än konkurrenterna, visar DN:s genomgång."

De borgeliga har ingen framförhållning om hur man ska vinna ett val, ovanstående rubriker i DN säger allt. Dessvärre är det ju inte bara i denna fråga som de riktar negativa budskap till väljarna!
Vi kan ju bara ta kulturfrågan .Under ett år har fler o fler museer blivit gratis att besöka,en mycket trevlig och bra sak men de borgeliga säger nu att om de kommer till makten så ska avgifterna återinföras.Snacka om att skjuta sig i foten återigen!!
Vad har man för budskap till kvinnorna som sliter i lågbetalda yrken? Ingenting! De ska få fortsätta med dålig lön och i och med det också en dålig pension. Han man varit klok så hade man ju gått ut med att nu minsann så ska det lagstiftas om att lika lön för lika arbete ska hädanefter gälla om ni väljer på oss!
Nej, man kommer med en massa negativa vallöften och vem vill höra sånt . Vi vet ju att det finns pengar.Sossarna med stödpartier har idag lagt fram ett positivt budskap till Svenska folket, tom. studenterna ska få ökning av sitt stöd (lån)!
De har fattat att om man ska vinna ett val så måste det vara med ett positivt program som folk kan ta till sig!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate