måndag, februari 06, 2006

Idag den 6 feb!

Idag fortsätter kravallerna i olika länder angående bilder på Mohammed. men nu verkar det som om det är styrt någonstans ifrån.I dessa dagar av sms och internet så är det ju lätt att hålla kontakt med likasinnade över hela världen.
Men att ingen tar upp aspekten att allt grundar sig på vidskepelse och ett synsätt som hör medeltiden till. All vidskepelse ska bekämpas med upplysning med det är detta som alla fanatiker bekämpar.Så har det alltid varit ,minns katolska kyrkans motstånd mot att jorden är rund!nej,den är platt sa dåvarande kyrkan och ve den som sa annat!
Hur många har inte dödats genom århundraden när de har förfäktat sin uppfattning.Samma är det med Islams dåliga sidor med detta förbud att avbilda människor eller profeter eller andra regler som de håller sig med.Judarna har ju genom årtusenden haft sitt "kosher" vad gäller mat o dryck.Det ska vara välsignat av en präst för att man ska kunna äta o dricka! Allt sånt här har ju i sin botten inget med tron på Gud!Det är människor som har upprättat dessa regler. Att inte äta gris var ju bra för tusen år sedan när det fanns trikiner i grisens kött som gjorde människan sjuk.Så är det ju inte idag. Jehovas vittnen har ju alltid haft motstånd mot olika saker, minns när inte vittnen fick ta insulin och då dog dom ju men allt skulle ju följas av deras regler.
Det ruggiga vad gäller Muslimska fantaster är ju att de blir farliga om man försöker att debattera sånt här,de respekterar inte att man kan ha andra uppfattningar.
Det har vi ju fått grundliga lektioner nu över hela världen, de tror de är Gud fader själv.De sätter sig i Allahs ställe och dömer och det är också både enligt Bibeln och Koranen en stor synd!
Tack o lov har nu många Muslimer (kanske majoriteten) börjat förstå hur farliga dessa politiska Muslimer är för deras egen sak.Det kommer fördömanden från många håll nu där de påpekar att alla såna här våldsamma reaktioner strider mot Koranen och inte gagnar Muslimerna i världen. Vissa religiösa ledare sa idag det rätta ordet ,kallade dem för gangsters! De är ju inget annat dessa våldsmän, sprider hat och förstörele omkring sig samt även dödsoffer!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate