tisdag, februari 14, 2006

Alla hjärtans dag

Finns det något viktigare i en människas liv än att känna sig älskad? Du kan ha hur mycket ting av olika slag omkring dig,bilar,hus,tekniska apparater men är du inte älskad så är du en "lort" som det sas i Astrid Lindgrens fina böcker.
Att få uppleva denna känsla är ju för de flesta en höjdpunkt i livet. Alla vill ju också hoppas på att om man träffar "den rätte" så ska det vara livet ut.
Visst finns det såna förhållanden men jag tror att det är väldigt speciella individer det handlar om då.Tex måste man utvecklas åt samma håll eller ha en stor tolerans genom sin kärlek till sin motpart.
Idag kanske det inte är meningen att man ska gå i livslånga förhållanden?
Istället för att bli osams och börja bete sig illa mot varandra så ska man kanske bryta just då för att kunna vara vänner för livet?
Att då åter få träffa någon att bli förälskad i och åter få uppleva detta spännande att få utforska en annan människa och få leva på ett annat sätt med andra upplevelser och känslor är ju det som får livet att få en annan mening.
Jag har sett så många gamla äktenskap där de bara går och småhackar på varandra och det är verkligen inte kul att se o höra sånt.(Har haft det på nära håll)
Att våga bryta upp är stort men aldrig omöjligt!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate