torsdag, januari 11, 2018

Samling vid akuten!

Läser på debattsidan i Svd att Stockholms ledande moderater vill ha hårdare straff mot de som bla. hotar personal vid våra sjukhus.
Här om kvällen var det ju dags igen med samling av div. polare till de skjutgalna unga med framförallt sin förankring i Stockholms norra förorter. Både i Göteborg  och Stockholm är somaliska unga ofta ledande företrädare inom dessa kriminella.
Varför de flockas i stora skaror och bråkar vid akutmottagningarna är svårt för oss svennar att förstå?
Samma visa har uppvisats tidigare i Malmö men de har nu en bestämmelse att endast en anhörig får följa med in och det verkar ha gått fram till de berörda efter några år av turbulens.
Många av dessa unga somalier är döda idag men i våra fängelser sitter också ett rätt stort antal just nu på långa straff för mord och andra grova brott.
Den somaliska gruppen vilken befinner sig i vårt land tycks ha svårt att anpassa sig till våra värderingar. Svårt att lära sig språket  dessutom och lever tämligen isolerade. Naturligtvis är de flesta troende muslimer vilket också bidrar till kvinnors isolering från vårt samhälle.
De unga män som kommer från denna isolerade miljö verkar ju vara extra våldsamma i sina liv, de skjuter ju utan att blinka ihjäl gamla vänner. Hämnden verkar vara nästan i stil med gamla tiders blodshämnd?
Polisen har ett svårt arbete som i många år har hämmats av politikens fega värld .Politikerna förstår tydligen inte att polisen måste få extra befogenheter i sådana områden som det gäller där alla dessa kriminella rör sig.
Även om man kan tycka att husrannsakningar ger otrevliga vibbar rent historiskt så måste man få genomföra fler sådana.
Hittar man vapen ,knark och stora belopp av kontanter så ska fängelset öppna sina portar för de som bor i dessa lägenheter.
Ska man komma någon vart med den hårda kriminella kärnan så måste man också ta till extra hårda straff!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate