torsdag, december 07, 2017

Sk strutspolitik från de rödgröna!

Du kan ju börja med och kolla det här ur nyhetsflödet idag: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6837452

Jag satt på mitt nattliga arbete i Malmö rakt i den sk "horstritan" Industrigatan när lagen om förbud mot sexköp genomfördes.
Första helgen så kunde jag märka en nedgång i antalet bilar utanför just den natten. Kommande helger och särskilt på tisdagskvällen när travet hade slutat så var allt som vanligt igen. Nu talar jag om 90-talet.
Mycket har hänt sedan dess och en sådan här lagstiftning bidrar till att de som håller på med kvinnohandel ser om sina affärer. De söker sig nya vägar vilka nästan är omöjliga för polisen att göra något åt.
Internet har blivit den stora kanalen för "köttförsäljning" idag.
Hallicken kan leverera en kvinna inom en halvtimme numera och allt sköts via nätet och biltransport. Ofta tjejer från andra länder med bristande svenska. De är helt i våld hos de kriminella!
Vad gör då denna naiva regering, jo de vill driva igenom ytterligare en totalt värdelös lag ,denna gång mot sexköp utomlands!
Ingen remissinstans ,inte ens utredaren anser att en sådan lag är något man ska stifta. Snacka om plakatpolitik från Morgan Johansson och hans gäng!
Vi har en kriminalitet  inom landet där denne minister borde lägga sitt krut istället,se här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6836210
eller sådana här brott som är vardagsmat i landet:https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/tjuvar-korde-genom-fasad-till-elektroniklager

Sånt här förekommer överallt i våra förorter idag vilket är ett led i bidragsfusk som kostar samhället miljoner,jag citerar ur Per Gudmundsons ledare i Svd :"26 procent av alla boende i Rinkeby/Tensta har en c/o-adress. Därutöver har uppåt 2 procent så kallad särskild postadress, det vill säga att posten går till en annan plats än folkbokföringsadressen. Många adresser är rena brevlådorna. I 180 lägenheter (närmare 2 procent av det totala bostadsbeståndet) är mellan 10 och 30 personer folkbokförda."

I går läste jag om personrån i Gubbängen där en rånare satte kniven i nacken på en man och tvingade honom att via bankomat tömma sitt konto, några dagar innan hände samma sak i Hökarängen. Lägenhetsinbrotten i vårt område har stigit med 25% senaste tiden osv osv.

Verklighetens folk ser ett annat samhälle än Morgan Johansson och hans uppsatta gelikar. 
De skyggar hela tiden för att verkligen göra något åt kriminaliteten i de utsatta förorterna därför att de förstår inte vad de ska göra för något.
Regeringen kunde ju börja med att låta BRÅ utreda all kriminalitet och kartlägga vilka det är oavsett ursprung. Vi behöver kunskap ,inte propaganda!

https://www.expressen.se/kvallsposten/fyra-aldreranare-doms-till-langa-fangelsestraff/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate