torsdag, oktober 19, 2017

Skummar igenom pressen!

Jag kan bara konstatera som vanligt att är man inte deppad så blir man detta efter dagens läsning. Elände och åter elände spalt upp och ner.
Är det inte förskolor som brinner så är det bomber vid polisstationer sedan kommer alla anklagelser mot div. kändisar för att de är sexister och annat egendomligt.
Igår när jag slog upp Skånskan så var det bara en orgie i brott.
Sak samma snart var man läser tidningar i landet.
Talade idag med en kurdisk man vars mor bor i ett ytterområde och han talade mycket om den oro han kände för det svenska samhällets utveckling.
När hans familj kom hit så hände det aldrig något kriminellt i hans förort, nu tom. skjuts det där hans mor bor.
Hur politikerna och myndigheterna ska komma tillrätta med det här kan man ju undra?
Det verkar ha gått för långt och de kriminella har etablerat sig i Sverige på ett sätt som man inte kunde ana för 25 år sedan.
Men vi som bodde i Malmö i slutet av 70-talet och framåt såg ju redan då alla tendenserna som komma skulle runt om i landet.
DET är ju en speciell grupp människor som har dragits in i den här världen , de hatar polis och det övriga samhället. De bryr sig inte ett dugg om andra individer, allt bara rör sig om pengar och ev. makt.
Vill de ha någonting så tar de det med våld.
Detta börjar ofta redan i tidig skolålder med personrån av skolkamrater vilka inte törs säga något om det som hänt. Hoten är redan tidigt väldigt svåra.
I Malmö sa man "jävla blattar" om dessa kriminella. Idag vet jag inte vad som sägs om dem därför att jag håller mig så långt borta som möjligt från dessa områden.
Ett och annat "studiebesök" har jag dock gjort och det är ingen munter syn att komma till dessa segregerade förorter.
OM inte det svenska rättssamhället kan bistå de boende och att de själv inte gör motstånd mot de kriminella , ja, då vet i fasen vart allting tar vägen ?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate