tisdag, maj 02, 2017

Jag blir både arg och bedrövad!

Läs det här först: https://mitti.se/nyheter/pekgulkanns-ibland-husarrest/?omrade=hela-stockholm

Det är så sorgligt att något sådant här överhuvudtaget är möjligt i vårt demokratiska Sverige!
Jag vet inte hur många gånger jag får upprepa att ju fler troende på islam vi låter komma hit ju värre kommer problemen att bli. De här människorna är ju hjärntvättade från de var barn.
Det sägs alltid att det bara är en minoritet som är fanatiska men så enkelt är inte detta med denna religion. Den har ätit sig in i människorna och styr allt de gör och tänker. Påminner väldigt mycket om kommunistisk hjärntvätt.
Muslimer är ju rädda att göra fel eftersom de har fått lära sig att gud straffar!
De måste följa regelverket som mullorna och koranen har ställt upp. Kvinnor har det värst och betraktas av många som avelsdjur. De reducerar sig själv till att bli männens tjänarinnor och märket för detta är att dölja sig.
Dölja håret. Dölja armar m.m. Om man inte gör detta så kommer glåporden och hoten från männen. Och de stöts ut av kvinnorna från gemenskapen.
De som tar kampen mot männens herravälde måste vara starka, oerhört starka och det är sannerligen inte lätt och har slutat allt för många gånger med misshandel och död.
Och större delen av den svenska sk feministklicken stödjer inte dessa kämpande kvinnor, tvärtom får de skit för sitt ställningstagande.

Stå på dig Nalin, vi är många som står på din sida. Förhoppningsvis ska fler och fler komma till insikt !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate