söndag, mars 05, 2017

"Vita män"!

I många sammanhang i vårt land så ser man ofta "vita män" tex viss idrott för män, tex ishockey !

I andra sporter tex basket så har man haft mer blandat med svarta från USA,ingen har någonsin tyckt varken det ena eller det andra om detta. Samma sak med skidor tex Vasaloppet.
En ovanligt korkad tjej (som vanligt  en brud i en viss ålder) har som reporter för Rapport under Vasaloppet  uttryckt sin förvåning över att det var så många "vita" män som åkte loppet.
Tja, de som arrangerar Vasaloppet kan ju inte rå för att inte så många kvinnor är beredda att ställa upp lika lite som att man kan begära att Sveriges afrikaner ska vara med och åka.
Dumheten sprider sig just bland dessa massmedia-människor.
Man kan ju som besökare på konserter också konstatera att inte fanken ser man Muhammed och hans polare där .
Så där kan man hålla på och snacka rakt ut i luften.
Rassesnack vill jag kalla det som främst vänstermänniskor håller på med idag.
Hur vore det om de började diskutera förorternas mördarligor istället samt vad man ska göra för något åt detta otäcka. Eller alla övriga stora problem vilka som finns !
MEN det går ju naturligtvis inte att göra eftersom man då måste också vidgå att det mest är invandrarkillar som står för våld och elände mot mestadels andra invandrade människor och deras ägodelar.
Såg en uppgift ikväll att den mördade 16-åringens  mördare i  Malmö  är känd.Många vittnen såg mordet men törs inte säga något.
Sådant är mycket viktigare att komma tillrätta med än den dumma rasifieringen vänstern håller på med.
Samma sak med islamisternas pågående maktkamp över befolkningen på vissa orter.
Vad säger vänstern? Ja, jag har då inte hört någonting från denna politiska sekt om hur de vill lösa alla dessa frågor som man måste ta itu med snarast. Sverige kommer att koka över snart och tankar om att börja försvara sig rycker allt närmare och då blir det krig på våra gator vill jag lova.
MEN som vanligt går våra politiker fria från allting trots att det är de som är ansvariga för hur det ser ut i Sverige idag.Enbart i Malmö finns nu 15 ouppklarade mord sedan 13 månader tillbaka!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate