tisdag, november 08, 2016

Nu kommer ännu mer sanning fram om IS!

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/massgrav-hittad-100-civila-halshuggna-1.3937804

Kan du föreställa dig hur det måste ha varit att stå där på led och bli halshuggen av dessa skäggiga monster som alltid framhåller att de mördar därför att GUD säger att de ska göra så?
Mina tankar går även till andra världskriget där nazisterna ställde upp judar på led och mördade dem.
Massgravar återfinns alltid efter dessa fanatiska människors framfart.
Efter varje massgrav som återfinnes så får man ställa sig frågan om det hade gått att hindra.
Om Sverige och andra länder hade satt effektivt stopp på att islamister från våra länder hade kunnat fritt åka ner kanske en annan väg hade kunnat tas?
OM Sverige med fler länder på ett tidigt stadium hade vaknat upp från sin Törnrosasömn och hjälpt till med vapen till de som var beredda att försvara sina länder och städer från angrepp av IS........!!!!
I Sverige finns det fortfarande ett konstigt grepp om politiken dirigerat från förvirrade vänsterideologer. De som har försökt påvisa hur farlig islamismen är har stämplats som hatare. Samma sak med de som har försökt berätta om hedersvåld och förtryck i förorten har också stämplats av dessa självutnämnda profeter . Allt är rasism i deras ögon och denna inställning har förstört alla möjligheter att sätta stopp för brottslig religionsverksamhet.
Där står vi nu med öppna massgravar med halshuggna människor vilka inte heller fann nåd inför sina religiösa bödlar.
De enda som har förstått och agerat mot våldet och mördandet är kristna grupper med sina rötter i dessa länder. OCH inte minsta stöd har de fått från alla dessa vänsterungdomar med sina saxofontutande vänsterpartister.
På de demonstrationer jag varit på så har jag inte sett en skymt av alla dessa som man ser i alla andra sammanhang.
Sedan har vi en grupp kvinnor vilka betraktar sig som "vänster" vilka också har ställt sig på de förtrycktas sida både där nere i Syrien och Irak liksom förortens förtryckta kvinnor. Då har de fått veta att de går i de reaktionäras ledband och tjänst.
Hur jävla tokigt ska det behöva bli innan man förstår att vänstern idag inte är en demokratisk rörelse ? En sk vänsterrörelse vilken i praktiken har ställt sig på förtryckets sida ska skickas på sophögen där den hör hemma.
Vänsterpartiets historia har ju alltid varit svekets historia, man har alltid ställt sig på förtryckarnas sida mot folken!
Sedan gör man lite halvdana krumbukter många år efteråt.
MEN det är nu kampen mot förtryckarna pågår både här i Sverige och i Syrien-Irak!
OCH det är framförallt  islamister det är frågan om! Det är INTE Karl Karlsson det är frågan om!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate