tisdag, september 20, 2016

Sveket mot pensionärerna fortsätter!

Inte en enda liten siffra kunde regeringen åstadkomma vad gäller alla dessa pensionärer med en pension på bottennivå.
Ingen skattesänkning till en nivå som är vanlig i övriga världen.
Ingen höjning heller av bostadstillägget!
OCH som en följd av hela synsättet på oss pensionärer, ni ska precis som advokatsamfundets Anne Ramberg säger, offra av er "välfärd" för att invandrare ska få era pengar.
Så är det ju! Hur mycket lägger man inte på denna grupp av människor som kallas "nyanlända" , se bara dessa 37 miljarder som lagts på ensamkommande?
Både förra regeringen och nuvarande kan lugnt skita i oss därför att de vet att denna generation av medborgare bråkar inte.De går inte ut på gatorna och tuttar eld på bilar.De slåss inte med polisen och kastar sten.
Nej, de flesta av oss tiger still och fortsätter att knepa och knåpa för att få det drägligt.
Själv har jag snart sålt ut allt av värde här hemma för att kunna få ihop till en ny kamera.Lyx?  Jo,visst men jag har själv jobbat ihop till det genom åren och får tammefan inte pengar från staten!
MEN , visst är det märkligt att det finns så mycket pengar till allt annat idag.Pengar som det under de senaste åren inte har funnits minsta rök av?
Nå, de kastade åt oss en liten,liten skärv.Någon hundralapp i stöd för att betala en årlig tandläkarräkning. DEN kunde de ha behållit, det blir ju bara som ett hån mot oss!

Försök klara dig på 11.500 i månaden eller mindre så får ni se hur roligt detta är!

Det parti som inför nästa val lovar att rejält höja låga pensioner eller att ta bort skatten på dessa svältpensioner ska få min röst!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate