söndag, maj 22, 2016

De vill stycka sönder Europa!

Dagens val i Österrike där nationalisten Hofer kan bli vald till president är ytterligare ett illavarslande tecken på Europas himmel.
Bruna och röda vill inte ha ett gemensamt Europa utan pläderar för den gamla nationalstaten.
Även så ser det ut i Sverige, vänsterpartiet och SD står på samma sida som de renläriga nationalsocialisterna.

Så ser det ut i land efter land numera, de vill i många länder dessutom ändra gränserna eller göra som idolen Putin.Helt enkelt att erövra andras land!

Det värsta är att en betydande del av arbetarklassen bär upp dessa partier!
Allra helst de rent nationalistiska partierna.

Detta om något är ju ett stort underkännande särskilt för socialdemokratiska partier. De har varken fört eller kunnat förklara sin undermåliga politik ofta byggd på luftslott.

Sveriges invandrarpolitik har ju drivits på ett sätt vilket fört många samhällen till snudd på sammanbrott och tyvärr kommer det att bli värre.Malmö måste enligt ekonomer ur olika skolor höja skatten med ca 6 kr per hundralapp för att undgå konkurs!

Så ser det ut på många håll i vårt land och man kan ju befara att man istället väljer den väg Malmö tog på 80-talet, nedskärningar inom sjuk och barnsektorerna!

Vad kommer då att hända inom valmanskåren?

För övrigt vill jag bara en gång till fördöma regeringens stöld av de fattigas pengar, dvs. att man tar från biståndet och ger detta till invandringen av relativt välbeställda individer.
Biståndet ska gå till de utsatta !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate