fredag, april 15, 2016

De som valde Kaplan!

Miljöpartiet har i flera år verkat i en riktning där islamister går fria från kritik, de följer vänsterpartiet.
Det är MP OCH statsministern som har valt att sätta Kaplan som bostadsminister, ingen annan.
De vet att Kaplan har en del i sitt bagage bakåt i sitt liv. När han säger sig vara feminist och för jämställdhet så är det ju bara tomsnack.
Ingen muslim kan säga så eftersom de ålägger sina kvinnor att skyla sig, de ålägger sina kvinnor att leva ett liv i skuggan av männen.Det är bara att se hur det går till i en moské, var befinner sig kvinnorna.
Det är bara att kolla på en badstrand, vem har badbyxor och kan bada normalt?
 Gå på ett kafé i förorten eller i ett muslimskt land, var finns kvinnorna?

Så där skulle jag kunna sitta och lägga upp tusen argument mot denna religion, den kan inte i det stadium den befinner sig i nu någonsin varken bli feministisk eller jämställd. Inte heller demokratiskt!
Det är en männens religion totalt!
Den muslimska religionen ska motarbetas och avslöjas för vad den står för. Förtryck!

Jag har inte förstått varför man ska behandla denna religion med silkesvantar, de är ju inte ett dugg bättre än Jehovas vittnen med sin fanatism.
Kaplan var med på ship to Ghaza för några år sedan , en resa som bara understödjer Hamas men det gillar ju Kaplan annars hade han väl inte följt med eller hur?

Alla dessa islamiströrelser har i sina program och stadgar att man ska förgöra Israel och det innebär att de tänker fullfölja det Hitler började med , döda alla judar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate