torsdag, januari 08, 2015

Ett råd till muslimer!

Islamisters dåd över hela världen är avskyvärda. Muslimer i många stater över världen lider under förtryck och orättvisor under sina regimer vars statsreligion är islam.
I flera länder pågår massaker på befolkningen och är man av "fel" muslimsk lära så mördas man av islamisterna.
Så ser sanningen ut idag och den har vi att förhålla oss till.  Muslimer som bor i andra länder tex här i Sverige måste ta ställning mot dessa islamister. Det räcker inte med att gå på fredagsbönen en gång i veckan.
Ni måste gå ut i det svenska samhället och där ihop med andra krafter ta avstånd från terror.
Ledningen för olika muslimska organisationer har kraftfullt visat sin avsky mot dådet i Paris men det är dags att också bry sig om folken i norra afrika som massakreras av olika islamistgrupper.
Det är era unga som låter sig lockas ner till IS och det kan beror på att ni inte tillräckligt kraftfullt har tagit avstånd från dessa islamister.
När den stora demonstrationen i somras mot IS våld var på Medborgarplatsen så såg jag inte en enda aktiv muslim där ?

Detta var ett stort misstag av er och sådant ger kanske era ungdomar fel bild av er uppfattning om terrorn.

För varje terrordåd unga islamister utför så kommer det att drabba er på många sätt. Motsättningar inom folket skärps och allmänt hat mot muslimer riskerar att uppstå, se bara demonstrationen i Tyskland förra veckan.
Ni har ert öde i era egna händer, mobilisera er mot dessa islamister och ni ska finna att ni får stöd av större delen av befolkningen i vårt land!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate