tisdag, december 02, 2014

Rekrytering av krigare i Sverige!

Nu har allt fler fått upp ögonen för dessa krigare som rekryteras i våra förorter, killar som tjejer.
Unga kvinnor åker ner för att gifta sig med en krigare som de inte ens känner. Allt för att stödja  IS blodiga krigare.
Det kanske är dags att börja betrakta vad det är som triggar dessa unga att åka från det "trygga" Sverige och vad de egentligen tycker om det land som de ofta är födda i.
Om man "hatar" Sverige och den demokrati vi står för med stor frihet för den enskilda så får man kanske också titta på hur deras hemförhållanden ser ut.
Vad är det för kultur och sedvänjor i deras hem som gör att de blir fanatiska islamister? Tar deras "andliga" ledare avstånd från våldet nere i arabiska länder och iran?
Vad säger Sveriges mullor om IS ?
När jag var på den stora demonstrationen på Medborgarplatsen så kunde jag inte se en enda muslim där förenade med oss i avståndstagandet av våld och förföljelse av både kristna och muslimer ! Granne med denna plats är ju muslimernas stora moské och jag tycker att åtminstone någon därifrån kunde ha bekvämat sig ner till demonstrationen.
Så länge som muslimerna i vårt land inte bestämt tar tag i det här ohyggliga och ger vägledning till sina unga så kommer fler o fler att åka ner och bli krigare och offra sina unga liv för en sak som stinker.
De är ju vår tids nazister med så många liv på sina samveten.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate