tisdag, december 16, 2014

Förstörelse! Är det framtiden?

Fick syn på det här i en av de lokaltidningar som kommer gratis i brevlådan. Kort stod det också att vid brådskande utryckningar så blir det kaos eftersom bilen de ska åka med har just fått sina däck sönderskurna osv.
Vid senaste upploppet där många bilar brändes för de boende och många polisbilar förstördes så har nu polisen dragit en slutsats.
Eftersom de en tid har stört de kriminella och deras knarklangning samt lyckas döma ett antal till fängelse så var upploppet en hämd.
Under årens lopp så har tusentals bilar, hundratals skolor mm. bränts ner över landet men några siffror över kostnaden har jag förgäves letat efter.
Antingen vill man dölja dessa siffror eller så fungerar inte vår väl kända publicering av kostnader.

Klotter över hela landet kostar också oerhörda belopp eftersom man på många håll ändå försöker att ta bort det värsta.
Så över till en annan fråga . Såg på det alltid intressanta programmet "korrana" på tv2.
http://www.svt.se/korrespondenterna/

Jag var i Paris i ett par omgångar för ca 10-12 år sedan och vi åkte ut och såg lite av förorterna samt de som bodde där.
I huvudsak arabisktalande boende, ruffigt , trist och mycket otrevligt. Vi var inne på  barer där det bara satt män och det kändes inte bra när alla tystnade och stirrade på min fru som om hon var en utomjording.
"Den vanliga" fransmannen suckade då över sakernas tillstånd och idag så har hela kommunistpartiet så gott som utraderats och Le Pen har tagit deras röster och håller ca 18 procent av rösterna.
Förr kanaliserades missnöjet just genom FKP men den rollen har Le Pen tagit över.
Tacka f-n för att många har tröttnat på den misär och kriminalitet som frodas i Paris utkanter.
I Sverige håller vi ju på att få samma typ av utveckling och många som bott i förorten kan ju berätta om hur allt har förvandlats !
Knarket har erövrat samhället på ett sätt som ingen kunde drömma om tidigare. De som sysslar med dessa mycket lönsamma affärer skyddar sin "näring" på alla sätt. Att skjuta ihjäl en människa betyder ingenting för dessa gossar.
Vad som skiljer oss från Frankrike (utom i Malmö) är den förfärliga förföljelsen av judar. Tusentals franska judar har flytt till Israel.
I Malmö har samma utveckling kunnat skönjas tack vare den stora arabiska befolkningen i staden.

Kommer också Malmös judar att till slut känna sig tvugna att flytta?

När man från politiskt håll påstår att all invandring går med vinst så är det ju bara sagan om kejsarens nya kläder som återigen berättas.
Idag på rapport så talas det om Riksbanken och Sveriges ekonomi som lever farligt. Journalisten Ravet mumlar lite om att det är bostadsbristen  som är så farlig och kan utlösa storkris.
Men inte berättar han heller varför det är en sådan kris på bostadsmarknaden.
1+1 = 3 enligt de som berättar sagan om kejsaren.
Sanningen som de flesta ändå förstår är ju att om man tar in 80.000 människor på ett år som efter ett tag åberopar rätten till anhöriginvandring så blir det stor brist på alla boenden.
Folk får ju idag bo trångt och många gånger i utslitna lägenheter. Flytta runt bland vänner eller betala svarta pengar.
Ingen myndighet idag vet egentligen hur det står till i det svenska samhället idag.

Blir det ett fall neråt för ekonomin så som i Frankrike , då kommer det att ta hus i helsike här också.
Då ska det bli intressant att höra alla bortförklaringar från politikerna. Ska de rent av säga som tyska folket sa efter kriget: "Vi visste igenting"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate