tisdag, augusti 05, 2014

Sharia!

http://www.westernjournalism.com/heres-next-country-taken-sharia-law/#mZH4Io50TU9j2Ztj.01 

När man sett och hört detta inslag så kommer det åtskilliga tankar in i mig och hur naiva folken i Europa är idag.
Det pågår en ständig ström av jihadister  in i våra länder, de är mycket begåvade och sluga. Infiltrerar på samma sätt som ofta kommunisterna gjorde förr !
(Enhetsfront)
Vänstern i Sverige tex har totalt glömt bort Marx ord om religionens fördummande roll bland människor och islamister är verkligen fanatiska och sprider läror som bara för 30 år sedan hade ansetts som "stenålderstro"!

Kvinnoförtrycket är svårt inom många muslimska kretsar och det är ju bara att se på klädseln dessa varma dagar, skillnaden mellan män och kvinnor är ju som mellan natt och dag.
Vi har i vårt land haft svårt för bokstavstroende samfund och kritiken mot tex Jehovas vittnen och deras ställningstagande har alltid varit skarpa , särskilt från vänstern.
Idag har vi värre bokstavstroende och många fler men då väljer vänstern att tiga och samtycka.
Vi har sk hedersvåld att ta ställning till och lagen är idag glasklar men vänstern säger ingenting.

Kristna mördas i muslimska länder eller körs bort men vad säger vänstern? Ingenting till försvar, samma sak med den judeförföljelse som pågår i hela Europa.
Vi har en statsminister som inte ens idag har försökt att gå ut med ett kraftigt fördömande av vad som händer med Sveriges judar när muslimska fanatiker uppför sig som nazister.

Vänstern älskar i brist på argument att sätta diverse stämplar på andra vilka inte delar deras uppfattningar.
Nå, låt dem fortsätta med detta ynkliga medan vi andra demokrater får fortsätt med vår folkbildning om historia, moral, politik osv!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate