torsdag, november 28, 2013

Obehaglig man i mitt minne!

Tog mig ett varmt bad med olja i och när jag ligger där och gottar mig så kom jag och tänka på den absolut obehagligaste karl jag mött i mitt liv.
Det var 1972 i Eskilstuna när kfmlr:s ordförande höll debatt med bla mig. Han var dryg och påstridigt sur. En kort sagt otrevlig typ som jag aldrig glömt. Hade en framtoning ungefär som de tyska nazisterna och kfmlrs plakat som satt runt på stan påminde också om nazitidens mansideal.Stora starka blonda män med svällande muskler.
Inte blev det bättre något år efteråt när Baude dessutom började hetsa mot homosexuelle. En proletär hänger sig inte åt borgarklassens avarter, hette det. fy tusen!
De blev supermaoister och påstod att det bara var en tidsfråga innan Kineserna bröt med kfml och upphöjde hans organisation till sk "broderstatus"!
Nu blev det ju aldrig så och då la man av sig Maodräkten och försökte bli Albanientrogna.  Nähä, det gick inte heller. Då var det fel på alla andra och man försökte närma sig Sovjet-blocket men de var kallsinniga eftersom de anade att svenska Säpo hade haft ett finger med i spelet när Frank bildade eget.
Pengar kom någonstans ifrån men det har aldrig blivit klarlagt vem och vilka som ställde upp med stålar de första åren!
Denna organisation lever en sekttillvaro idag med mest gamlingar kvar tex Sven Wollter och Jan Myrdal mfl.
Påminner mest om en religiös sekt och det vill nog till om man ska orka fortsätta denna mödosamma vandring  utan slut!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate