torsdag, oktober 10, 2013

Ullenhag och Metso (FP) glömmer en sak!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/europeiskt-asylvisum-bor-inforas_8600830.svd

Sverige är nog världsbäst i flyktinghjälp idag när man kollar andra länders görande och låtande.
Mer och bättre säger Ullenhag och Metso idag men glömmer att diskutera en viktig sak.
Varför kommer det hit så många invandrare och flyktingar? Hade det kanske sett annorlunda ut om man hade gjort något åt alla krishärdar i världen. Idag ser vi ju att så gott som alla flyktingar och invandrare kommer från länder där islamistiskt våld pågår.
FN kan ofta inte göra något pga av splittringen  inom denna organisation som var den makt som skulle ordna fred på jorden.
Inte ens när det gällde Syrien  så kunde man redan från början sätta stopp för våldet. Vi ser ju i dagens flyktingströmmar  att mängder av Syrier är på flykt från sitt våldtagna land.
Samma sak gäller många länder i norra Afrika där sk milis härjar och kräver all makt åt islam.
Världen ska alltså bara fortsätta att titta på medan dessa våldsverkare förstör sina länder och driver folket på flykt.
Kristna bekännare förföljs av muslimer på ett sätt som vi inte sett sedan korstågens tid och de hamnar också i flyktingströmmen till Sverige.
Ibland måste man nog börja diskutera vad folken i världen ska göra åt dessa problem istället för att bara tala om att man ska öppna upp sina gränser ännu mer.
USA hjälpte Europas folk att befria sig från nazismen och jag tror att man måste börja diskutera omkring islamismen på samma sätt . Ska islamisterna verkligen få fortsätta med sin terror ?
Ska världens folk acceptera allt våld från talibaner och övriga islamister?

Om vi ska få slut på flykten från dessa länder så måste FN agera och det måste bli mycket hårt och faktiskt skoningslöst, tyvärr! Islamister går det ej att tala med , det enda de förstår är ett gevär i nacken.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate