onsdag, september 12, 2012

Den svenska vänstern får orgasm!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/usa-beskickningar-angreps_7492414.svd
Islamister och den svenska vänstern delar sin förkärlek i att smäda USA.
Dessvärre har en del fullkomligt enfaldiga vänsteranhängare tappat bort kompassen vad gäller synsättet på religion som opium för folket.
Islamister protesterar mot en film som kristna egyptier har låtit framställa och islamisterna påstår att man smädar profeten!

Smädar profeten!  Då får man ut och skjuta och döda som hämd!
Jag har tyvärr inte sett filmen men oavsett om det finns partier i den som skulle kunna uppfattas som "smädelse" så ger det aldrig andra rätten till att begå våldshandlingar.
Islamister världen över hyser en förkärlek att ta lagen i egen hand på samma sätt som mobben i USA gjorde förr i tiden mot svarta.

Någonstans i den muslimska läran måste det finnas något fel som gör att människor uppträder på det här sättet. Hatet mellan olika muslimska grupper är ju förfärlig att skåda med bilbomber som dödar fredliga  grupper av tex pilgrimmer!

Det finns en råhet som vi får gå tillbaka till nazismen eller medeltiden för att se. I Mali här om dagen så straffade man några män genom att kapa av dem ena benet och ena armen.

Jag såg en film ikväll om 11 sep 2001 och ryser av obehag fortfarande över denna händelse. Självmordsfanatiker utför något helt obegripligt!

De ropar säkert som mobben: Allah är stor!
Opium som sagt var, men denna gång till vänstern!


http://www.sydsvenskan.se/varlden/usa-ambassador-dodad-i-attack

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate