tisdag, februari 21, 2012

Löfven är av annan kaliber än Juholt!


"S-ledaren inleder nu sin innovationsresa runt om i landet där han tänker ha fokus på att Sverige behöver fler innovationer. Det ska generera fler jobb och med det skapas också förutsättningar att både behålla och förstärka välfärden."
http://www.svd.se/naringsliv/stefan-lofven-vill-se-fler-ideer-bli-produkter_6867201.svd

 När Juholt åkte på turné så träffade han partivänner och allt  blev till bönemöten för de redan troende.

När Stefan Löfven åker ut på turné så besöker han arbetsplatser och talar med alla anställda från chefer ner till de som sköter de tekniska apparaterna.
Han talar väl om svensk industri och har åsikter hur man ska gå framåt för att kunna bli ännu bättre.
Stefan Löfven vet att om det ska bli fler arbeten i det här landet så måste man satsa på att villkoren för industrin blir bättre. Det är inte hemtjänsten som skapar mervärdet i landet. Trots att så många samhällsfunktioner är så nödvändiga så måste en politiker inse att det är exportindustrin som betalar kostnaden för allt från hemtjänsten till barnomsorgen.
Juholt och Löfven är verkligen varandras motpoler. Redan från första dagen kände jag mig irriterad på Juholt och hans bombastiska uttalanden. Ju mer tiden gick och det ena efter det andra inträffade med Juholt så kunde jag inte förstå att man lät honom sitta kvar.
Socialdemokratin som helhet får ta på sig denna olycka, skyll inte på Juholt!

Det är bra för (S) och det är bra för Sverige att Löfven nu är partiledare!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate