måndag, januari 23, 2012

Tro kan du göra i kyrkan, inte inom politiken!

Om (s)väljer den väg Juholt slog in på, bönemöten för de redan övertygade så är man på totalt fel väg.
Det är mig och andra tvivlare han ska övertyga, de redan troende sväljer ju allt och utropar halleluja!
Så har det alltid varit och det har också visat sig vara en mycket farlig väg. Medlemmarna upphör med sitt kritiska tänkande och börjar jaga fiender INOM partiet.


I världshistoriens sken så har vi sett detta destruktiva leda ner till graven för ett parti. Hur många socialistiska partier har inte nästan försvunnit på detta sätt?
Under kommunismen så var det ofta kritiska partimedlemmar som försvann ut i GULAG! De återkom aldrig mer.


En hel del av Kiruna-svenskarna försvann på detta sätt,bespottade som agenter för främmande makt och utstötta. De var ju bara "troende" socialister som ville väl!
Moderpartiet hemma , nuvarande vänsterpartiet, var de som levererade medlemmar till Sovjet och det dröjde in i vår tid innan man tog ansvar för sina handlingar och bad om förlåtelse!


Om SAP och dess partimedlemmar ska komma någon vart med alla dessa utanför partiet som nu övergivit dem så måste en helt annan stil införas. Slut på hån och spottloskor på oss som tvivlar och vill se en annan politik. Börja  med att uppföra er politiskt anständigt mot politiska motståndare, leverera politik istället för skällsord!


Diskutera istället för att börja någon slags rugbymatch där det gäller att vinna till varje pris!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate