torsdag, juli 07, 2011

Hamasidioter!

En manlig frisör i Gaza har gripits efter att ha klippt en kvinna. Styrande Hamas införde förra året bestämmelser mot det, men lagen har inte tillämpats förrän nu. – Vad ska jag göra? Jag har inget annat jobb, säger en orolig frisör i Gaza till brittiska BBC.
Bedömare tror att Hamas vill bättra på sitt islamistiska rykte efter att allt fler beskyller organisationen för att ha blivit för mjuk.

När jag läser sånt här så börjar jag gnissla tänder, känner vanmakt över all den jävla dumhet som finns på somligt håll i världen. Hamas tillhör en av de organisationer som jag känner förakt inför.De  lurar  folket som bor i Gaza med sin idiotpolitik , de lurar i folk att det är tro på GUD att följa en massa påhittat smörja.
När vänstern i vårt land faller i andäktighet över dessa stenåldersåsikter från djupt REAKTIONÄRA män och himlar med sina ögon och börjar försvara vidskepligheten så känner jag djup tillfredställelse att jag lämnat vänstern för gott.
Det är så dumt att börja hjälpa fienden till alla upplysta folk ! Hamas och liknande rörelser  vill andligt förslava oss!
Om de står för "den rätta" islam så säger jag bara , Gud bevare oss!
Här i vårt land har de inte att göra!

Ship to Gaza kunde lasta sina båtar full med upplysningsböcker om frihet och demokrati. Böcker om kvinnans frigörelse!
Böcker och filmer om hur man skapar ett jämlikt samhälle där alla har plats.

Böcker med upplysning om att homosexuella har rätt att leva liksom alla andra!
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/befria-gazas-folk-fran-hamas-fortryck_6304342.svd

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate